tomkom1 pisze:Garsija, szafa19, przez 3 strony bijecie piane i na to poszedl datek na klub.na miejsce na wasze pierdoly.akcja wyszla spontanicznie.w ciagu miesiaca zlozylismy wszystko w calosc....najlepiej siedziec z boku a potem drzec ryja ze jeszcze sluzba do lozka nie przyniosla kalendarza.siedzialem tu przez chwile na tym forum...w tym czasie ruszyl temat kalendarza.zrobiono akcje saszetek do kluczy,reaktywowano 80 miesiaca.gdzie dalsze wasze inicjatywy?wasze wlasnie czyli swiezych albo malo zanagazowanych userow.
na koniec wam powiem tyle,wszystko mozna zalatwic spokojnie ale jak ktos drze gembe to po zlosci wyslal bym mu spowrotem kase i niech sobie powiesi na scianie banknoty...
na koniec co do jakosci....dostalem rowniez kalendarz z sasiedniego forum.a6.to jest dopiero zenada.tam walczono z tym przez rok.czyli przez rok zbierano zdjecia wiadomo bylo ze bedzie.a mimo to nikt sie tym nie zajal powaznie i tez docieraja w lutym...do tego w tej cenie mam format a4...smiech na sali.nawet w malym kiblu ginie na scianie...
takze nie marudzic podziwiac i w czerwcu zapraszam z propozycjami waszymi gdzie mamy wydrukowac.kogo polecacie i za kogo wezmiecie odpowiedzialnosc.
spoko, ja i tak zostanę przy swoim... prawda jest taka że mnie oszukiwano przez ponad miesiąc... w sumie to szkoda że ktoś mi nie zaproponował zwrotu kasy... a skoro już ten datek ode mnie poszedł na "bicie piany" to sobie będę bił pianę ile mi się będzie podobało...
a i tak wiadomo że zawsze będziecie najeżdżać na tych co się mniej angażują... zapłaciłem tak samo jak inni, ba nawet lepiej od niektórych bo w trybie natychmiastowym wpłaciłem pieniądze, i tak jak każdy mogę domagać się tego za co zapłaciłem. Ale to wszystko co tutaj piszę i tak zaraz zostanie najechane przez stałych bywalców. Pozdrawiam, życzę powodzenia za rok.