[All] Kierownica - zmiana i akcesoria
Wszystko jest rzeczą gustu, miałem okazje też kupić kiere audi sport w malych pieniądzach ale mnie sie ona za cholere nie podoba (jakiś taki łysy środek ma)wole te z S2 - Z tego co poamietam kolega DUO miał takie kierki kiedyś na sprzedaż po 250zł i więcej wg. mnie one nie są warte. Trzeba więc uzbroić sie w cierpliwośći szukać
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2010, 23:31 przez K2, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
K2 ta kierka co zapodales linka jest fajna Taka bym sie jeszcze pokusil zalozyc.
W VW GII mialem sportowa kiere 30cm, fajnie mi sie tym jezdzilo, jednak w OOOO zostane przy seryjnej bo mam wersje bez AIR`a wiec jest fajna
W VW GII mialem sportowa kiere 30cm, fajnie mi sie tym jezdzilo, jednak w OOOO zostane przy seryjnej bo mam wersje bez AIR`a wiec jest fajna
Ostatnio zmieniony 31 sty 2009, 00:08 przez mellow_pak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
[B3 All] Kierownica z TT.
Chciałbym się spytać czy była by możliwość włożenia do audi 80 b3 kierownicy z audi TT??
Ostatnio zmieniony 16 maja 2010, 13:58 przez patrixen, łącznie zmieniany 1 raz.
[B4] Potrzebna pomoc adapter wieloklinu-kierownica
Witam. Potrzebuję adapter (reduktor) wieloklinu do kierownic z a3 do b4. Szukam na allegro od paru dni i nic nie ma. Potrzebuję pilnie gdyż potrzebne mi auto a bez kierownicy nie idzie:(.
Proszę o pomoc, może ktoś ma zbędny lub ma możliwość kupna adepteru. Proszę pisać lub dzwonić 505 307 343. Pozdrawiam i jeszcze raz proszę
Proszę o pomoc, może ktoś ma zbędny lub ma możliwość kupna adepteru. Proszę pisać lub dzwonić 505 307 343. Pozdrawiam i jeszcze raz proszę