[80b3] tylne kierunki - pomalowane (foto)
[80b3] tylne kierunki - pomalowane (foto)
Jak bezpiecznie wymontowac tylne lampy kierunkowskazow?
pomalowane nie wypolerowane ale i tak lepiej niz bylo.
brudne
czyste
zalozone
zalozone2
pomalowane nie wypolerowane ale i tak lepiej niz bylo.
brudne
czyste
zalozone
zalozone2
Ostatnio zmieniony 17 sie 2007, 12:15 przez maccwac, łącznie zmieniany 4 razy.
-
OnlineDoc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
maccwac, viewtopic.php?t=263 , popraw prosze.
Czeka mnie ich malowanie (motip) a bedzie chyba lepiej jak je przed ta czynnoscia zdemontuje. nigdzie nie moge kupic czerwonej folii (na allegro i owszem) i stanelo na lakierze. sa juz watki na ten temat, dlatego nie pytam jak to zrobic dobrze, no chyba ze sie pochwalicie tu swoja wiedza na ten temat
moze i racja. ostatnia inwestycja to felgi, a denerwowaly mnie juz kierunki z ktorych zeszla farba(byly polczerwone) wydaje mi sie ze lekko czerwone swiatla kierunkowskazow nie sa az tak bardzo niebezpieczne (jak to mowi moj znajomy "po co wlaczac kierunkowskaz jak i tak widac ze skrecam" co do gonienia. dostalby kolega zadyszki jezdzac np po amerykanskich ulicach
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Co mają amerykańskie ulice do Polskich? ich przepisy do naszych? ich drogi przedewszystkim do naszych? tam masz każdy pas do oddzielnego skrętu, a u nas? wąska ulica na której koleś mruga czerwonym światłem a Ty zachodzisz w łep co on robi do .... Oczywiście nie kieruję do Ciebie konkretnie, ale nie jestem zwolennikiem tego typu upiększeń w aucie Dlatego proponuję dozbierać kaski i zrobić autko z klasą a nie po najniższych kosztach PS. co najważniejsze jak CIę niebiescy dorwą pewnie drożej wyjdą te lampki niż byś kupił org. czerwone
Ja osobiście polecam jedyny bezstresowy sposób na upiększenie tylnych świateł: Prysnąć całość lakierem bezbarwnym....sam tak kiedyś zrobiłem, i wierzcie, że efekt był świetny, szczególnie z daleka jak autko stało na słonecznym parkingu........a co do amerykańskich świateł - właściciele amerykańców w Polsce mają obowiązek zmienić światła na pomarańczowe...więc po co kombinować na odwrót??
ot i kolega rozwiazal skomplikowana zagadke, po co? dlaczego? i z jakiego powodu?swiety82 pisze:......a co do amerykańskich świateł - właściciele amerykańców w Polsce mają obowiązek zmienić światła na pomarańczowe...więc po co kombinować na odwrót??
...my juz som amerykany, mamy swiatla, my som pany...
p.s gdybym posiadal audi takie jakie fabryka dala, tez bym nic a nic nie malowal...