[B4 ABT] Wymiana tulei sanek i wahaczy
- karolas123
- Forum Audi 80
karolas123, dzieki za checi. Chodzilo mi o tuleje sanek, tuleje wahaczy sa w odpowiednim dziale ... ale udalo sie
Dział: Zawieszenie silnika -> Zawieszenie manualnej skrzyni biegów -> Dystans gumowy zawieszenia silnika -> Poduszka silnika -> Zawieszenie automatycznej skrzyni biegów :shock:
tuleja sanek przod (2 szt.) >>> 8A0199415B >>> nr Lemfordera (Intercars) LMI13714
tuleja sanek tyl (2 szt.) >>> 8A0199419 >>> nr Lemfordera (Intercars) LMI13715
Dział: Zawieszenie silnika -> Zawieszenie manualnej skrzyni biegów -> Dystans gumowy zawieszenia silnika -> Poduszka silnika -> Zawieszenie automatycznej skrzyni biegów :shock:
tuleja sanek przod (2 szt.) >>> 8A0199415B >>> nr Lemfordera (Intercars) LMI13714
tuleja sanek tyl (2 szt.) >>> 8A0199419 >>> nr Lemfordera (Intercars) LMI13715
siemka
mam takie pytanie co to jest trawers( podejrzewam że jest to profesjonalna nazwa sanek) oraz czy odkręcałeś przy tej wymianie poduszki silnika? oraz jeśli odkręcałeś czy zawieszałeś jakoś silnik, ile w sumie b3 ma poduszek silnika?
wo gole to mam w planach kupić całe sanki, odmalować i założyć na nowo bo moje są zbyt skorodowane do malowania, jest jakaś różnica miedzy sankami w modelach silnikowych?
pozdro
mam takie pytanie co to jest trawers( podejrzewam że jest to profesjonalna nazwa sanek) oraz czy odkręcałeś przy tej wymianie poduszki silnika? oraz jeśli odkręcałeś czy zawieszałeś jakoś silnik, ile w sumie b3 ma poduszek silnika?
wo gole to mam w planach kupić całe sanki, odmalować i założyć na nowo bo moje są zbyt skorodowane do malowania, jest jakaś różnica miedzy sankami w modelach silnikowych?
pozdro
Tak.ehyx1 pisze: co to jest trawers( podejrzewam że jest to profesjonalna nazwa sanek)
W B3 oprocz 7A tak, w B4 nie.ehyx1 pisze:czy odkręcałeś przy tej wymianie poduszki silnika?
Jesli odkrecasz poduszki musisz silnik podwiesic na czyms.ehyx1 pisze: czy zawieszałeś jakoś silnik
3, dwie po bokach poduszki wlasciwe i jeden odboj z przodu.ehyx1 pisze:ile w sumie b3 ma poduszek silnika?
Tak. Jaka to niech juz ktos bardziej zorientowany w B3 napisze.ehyx1 pisze:jest jakaś różnica miedzy sankami w modelach silnikowych?
Pozdro.