[CABRIO 2.3 NG] front grill RS6 na aucie
Ci, którzy montują poważne Car Audio demontują ten szajs mi się podoba ta tapicera, też taką mam, ale myślę nad obszyciem skórą razem z resztą zabudowy bagara.
Trójkąt nie trzeszczy nawet przy mocnym basie, nie wiem czemu ludzie to demontują. Pod maską silnika często też gołą blachę zostawiają, ale lakierują np. na kremowo przy ciemnym aucie. Takie tam bajery
Trójkąt nie trzeszczy nawet przy mocnym basie, nie wiem czemu ludzie to demontują. Pod maską silnika często też gołą blachę zostawiają, ale lakierują np. na kremowo przy ciemnym aucie. Takie tam bajery
Odkopię temat, ale warto pochwalić. Nie lubię tuningu opartego na zasadzie - ma wyglądać, a reszta to mało ważne. Jak to często bywa!maniekmac pisze:odświeżę trochę temat. Dzisiaj byłem na badaniach technicznych i jak jechałem to tak sobie myślę co tam tym diagnostom znowu będzie przeszkadzać. Zajechałem wstępne oględziny 4-ech speców i oczywiście wjazd na kanał. (.....) cała ścieżka itd. na końcu wydruk i patrzę gość coś głową kiwa i kumpli woła i kartę im pokazuje, a ja myślę chyba coś nie działa jak należy? Podchodzą do mnie i o dziwo wszyściutkie wskazania są superrr, gość nie może się nadziwić i mówi że i w nowych autach gorzej bywa, a tu takie stare auto i wzór
Mnie by szlag trafił, gdybym mechanicznie miał coś wywalone w samochodzie. Jak samochód to pasja to ma być w stanie fabryka!
Piękny samochód... kupiłeś już boczki poliftowe? Bo ciągle czekam aż swoje obecne będziesz sprzedawał
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
slugs dzięki za dobre słowo, co do boczków to pewnie z czasem będą na sprzedaż ale nie wiem jak szybko znajdę te poliftówki ? Zresztą w tej chwili wciąż walczę z wnętrzem, czyli uporządkowaniem kokpitu, a jak bym zmieniał na nową deskę to od nowa bym musiał wszystko spasowywać, ale już widzę światło w tunelu, teraz zostanie już tylko :lol: uzbroić auto w setup letni i jazda <ok>
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
K...a chłopaki pomóżcie bo już wymiękam normalnie <osohozi> . Nikt w okręgu nie radzi sobie z naciągiem opon 215/40 na felgę 10 cali. Fuldy były runflaty i nie było szans, a teraz niby uniroyal bardziej miękkie i też kicha, nawet na dwa inflatory. Kto z was miał jakieś miękkie oponki ? Na wulkanizacji mówili że chyba Micheliny są dość miękkie ale gwarancji nikt nie daje :evil: