dziwne dziwne, bo nawet trawa kolorów nabrała :lol:Słonik pisze:Ty wez przestan robic zdjecia tym SoryEriksonem bo ludzie naprawde zaczna wierzyc ze mam rozowe auto
B3ka robi robotę <ok> teraz tylko upchnąć 16tkę i będzie malina
Nokia to Nokia, dobre przeslony maja, chyba firmy paint schop pro :mrgreen:MarcinC pisze: Słonik napisał/a:
Ty wez przestan robic zdjecia tym SoryEriksonem bo ludzie naprawde zaczna wierzyc ze mam rozowe auto
Nie nie, ja juz mam jeden wtrysk mechaniczny i mi wystarczy <ok>MarcinC pisze:teraz tylko upchnąć 16tkę i będzie malina
MIODEK pisze:Groźnie
Carl Zeiss ale blisko byłeś synku :mrgreen:keczy pisze:MarcinC napisał/a:
Słonik napisał/a:
Ty wez przestan robic zdjecia tym SoryEriksonem bo ludzie naprawde zaczna wierzyc ze mam rozowe auto
Nokia to Nokia, dobre przeslony maja, chyba firmy paint schop pro
no i wszystko jasne :mrgreen:Słonik pisze:tylko kontraścik+10% standardowo bo bez tego straszne mdle zdjecia z kalkulatora sa .
teraz już trochę ciemno to nie widać, ale jutro sprawdzę i Ci powiem <lol> :lol:Słonik pisze:Co trawa, co trawa, w Ełku niebieska jest :?:
jeee tam dobrze sie jezdzi :mrgreen:KARASquattro pisze:Nooo piękne. A te felgi to nie za szerokie?
Ptaku KST pisze:ale brzydal jesteś z tym zderzakiem od coupe nie lubię cie za to załatwiłbyś mi jakiegoś ori kamei na przod dokładkę
Troche mi ich szkoda ale docelowo beda zerwane, nie pasuja za nic jak zauwazyles ale najpierw musze sie zabrac za maske i klape bagaznikaTighe pisze:Kozacko wygląda, czarne doły drzwi w B3 wyglądają zajebiście ale tutaj nie dało się ich wpasować
Czasem sie cos tam przypomni, szara nie chciala sie sprzedac wiec to znak, ze trzeba dzialac od nowa, moze cos tam wyjdzie :mrgreen:Tighe pisze:zal po Sporcie pewnie pozostał