pytasz jak gra gra tak sobie bo mam 1wzmak na głośniki w drzwiach prżód + tył i suba brak $$=sie brak mocy bo prawidłowo powinna być 4 kanałówka na drzwi i 2kanałówka lub 4ro zmostkowana na suba i by było świetnie

tak jak jest u mnie mi wystarcza choć czasem jest bardzo odczuwalny brak mocy ale jakoś do tej pory robiłem inne mody i tak zostało może kiedyś jak znajdę wolne $$ i nic mi nie szczeli do łba to zakupie 2gi wzmak pod suba;) jestem raczej z tych ludzi co lubią jak im gra zestaw a nie tłucze w blachę

większośc ludzi jak robi odsłuchy stoi na zewnątrz mówią do mnie ale kupa nie gra to ja na to szybciutko zapraszam do środka gdzie jest milutko a co do drgań blachy klapa wytłumiona 3ma warstwami mat i klepie blachą ;\(choć brzmienie mojej 20stki sie poprawił) a ja nie lubię jak klepie bo dźwięk ma być w środku nie na zewnątrz a granie robimy dla siebie nie na pokaz pod remizę;)
tak jak psiałeś będzie ok najpierw radyjko potem głośniki w przod + tył(głośniki daj takie same lub o podobnej jakości grania bo potem będzie tył albo przód nie równy) a nastepnie dozbierasz pieniążki zapodasz wzmaka pod głośniki a następnie znów sub + wzmak i będzie prima

i głośniki sobie wybierz te które Pep00 ci podał bo tak jak właśnie pisał gdy zakupisz wzmaka będzie ci mało

lepiej wydać raz a dobrze

popełniłem ten błąd naprawienie go kosztowało

ale sie opisałem sory