Dokładnie HEHE.GerB3 pisze:pawelrybak15 napisał/a:
Jednak koszmarnie wygląda teraz Twoje auto, nie dość, że kolorowe zderzaki to i doły drzwi w kolorze, po prostu tragedia :roll:
W średniowieczu za takie herezje to na stos ludzie szli :lol:
A od kiedy to w fabryce doły zderzaków tą folią obklejali, oni myśleli i wiedzieli, że po to są nielakierowane zderzaki aby odprysków na nich nie było i przerysowań od aut pod hipermarketem. Obklejanie ich mija się z celem, i na pewno nie będzie wyglądać jak fabryczna robota. Chyba, że robisz jakąś limitowaną edycję "pawełrybak edition" charakteryzująca się skrzynią o strasznie długich przełożeniach, dołach drzwi i zderzakach w czarnej matowej foli aby nie było sadzy na zdeziach widać, turbo dieselkiem pod maską i dodatkowymi zegarami wyprzedzającymi epokę (później montowane w B4). Sorki ale nie mogłem się powstrzymać :mrgreen:pawelrybak15 pisze:mam zamiar okleić nią także doły zderzaków, wtedy będzie wyglądać jak fabryczna robota
Pięknie teraz wygląda B3'ja, brak tych foli tandetnych robi robotę. Z nimi wyglądała jak jakaś amfibia lub jakiś osad po powodzi w zasyfiałej wodzie
Pupcia teraz fajnie wygląda z tym zmodyfikowanym tłumikiem i nawet końcówka w porządku jest ale jednak brakuje tej dwururki Teraz tył wygląda jak tyłeczek 16'to latki :mrgreen: Miazga po całości, ciekawe jakby to tylko z hella black'ami wyglądało, na pewno super, a może i nawet lepiej
Pozdro.