Deskorolka
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ostatnia szansa na udane ustawienie zbieznosci, dwa prawe drazki kierownicze na aucie, oba tak samo krotkie, jutro wszystko sie wyjasni...
tyle strat, kazdy kto zna ceny chyba wie ile pieniedzy utopilem w moja nie udolna mechanike...
a tak wyglada gleba na seryjnym kole na prawie plaskiej powierzchni, dodatkowo informuje osoby ktore jezdzily przez moja wies, ze asfalt nowy jest polozyony, wiec czas na brocki :mrgreen:
tyle strat, kazdy kto zna ceny chyba wie ile pieniedzy utopilem w moja nie udolna mechanike...
a tak wyglada gleba na seryjnym kole na prawie plaskiej powierzchni, dodatkowo informuje osoby ktore jezdzily przez moja wies, ze asfalt nowy jest polozyony, wiec czas na brocki :mrgreen:
- wampir1988
- Audi 80 Klub
e tam od razu ogień z podwozia, prędzej guma i fela poleci na dziurze ja po wczorajszej podróży do dydo jestem w plecy dwie opony i zdeka krzywa felga na szczęście obeszło się bez prostowania. Nie życzę nikomu takich przeżyć ale nawet przy 60 km/h można sobie fele popsuć oby to był pierwszy i ostatni mój raz.
kolczat znalazłem takie fele jak ty masz na zimę za 300 na złomie są jeszcze na aucie jak myślisz dobra cena?? Warto Irkowi głowę zawracać czy robicie tą zamianę?? Fele jeszcze na aucie są za jakieś 3 tyg będą tą furę rozkręcać.
P.s. te springi od dydo nie puściły mojej b3 na dół ani o 1 cm co najwyżej zrobiła się twardsza więc wsadziłem serię i szukam innych za to u niego te -60 siadły ładnie i avant poszedł 2 cm w dół.
kolczat znalazłem takie fele jak ty masz na zimę za 300 na złomie są jeszcze na aucie jak myślisz dobra cena?? Warto Irkowi głowę zawracać czy robicie tą zamianę?? Fele jeszcze na aucie są za jakieś 3 tyg będą tą furę rozkręcać.
P.s. te springi od dydo nie puściły mojej b3 na dół ani o 1 cm co najwyżej zrobiła się twardsza więc wsadziłem serię i szukam innych za to u niego te -60 siadły ładnie i avant poszedł 2 cm w dół.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
byc moze :mrgreen: na takim setupie skonczylem udreke ze zbieznoscia, wrzucilem gumy na felgi i na auto... kazda mulda powodowala szlifowanie blotnikow, ciekawe doswiadczenie bo nie dosc ze prawie wszyscy sie gaia na auto, jako takie, to dodatkowo gdy blotniki spotykaly sie z pedzaca opona, reszta rzeszy na chodnikach robilo "O" :mrgreen:
wpadl zderzak rs2, po ponad roku, zdjecia wrzuce do godziny...
zeby nie bylo ze wszystkie problemy rozwiazane to dodam ze felgi sa wywazone nie prawidlowo, choc bylem przy tym i maszyna pokazywala "ok", to jednak cala buda drzy powyzej 70km/h, a moje uzywki 205/40 hucza strasznie to tak z grubsza...
wpadl zderzak rs2, po ponad roku, zdjecia wrzuce do godziny...
zeby nie bylo ze wszystkie problemy rozwiazane to dodam ze felgi sa wywazone nie prawidlowo, choc bylem przy tym i maszyna pokazywala "ok", to jednak cala buda drzy powyzej 70km/h, a moje uzywki 205/40 hucza strasznie to tak z grubsza...
- wampir1988
- Audi 80 Klub