[Audi B4 1Z] srebrna seria - drobne zmiany str.1
- matiavantgarde
- Forum Audi 80
też miałem taką nadzieje, jednak znowu zaczeło się delikatne telepanie, ale postanowiłem się do tego przyzwyczaić; nie mam zamiaru kolejny raz wywalać kasy na hamulce żeby kilka tygodni było dobrze, a potem znów to samo Z tą super zadbaną nie przesadzaj, bo jeszcze bardzo daleka droga przede mną żeby dojść do ciekawego stanu, ale jest w miare przyzwoicie i narazie to mi wystarczymatiavantgarde pisze:mam nadzieje że w końcu przestanie ci wariować przy hamowaniu i to będzie już koniec problemów
niewielkie zmiany str1
dzięki bardzo mi też się podobaTighe pisze:Jest malina, wyglądają jak ori color edition.
długo trwało, ale wkońcu się doczekaliśmylowslow89 pisze:w koncu po dlugich namowach zaczelo sie cos dziac
dzięki mi też się teraz lepiej podobaNiki20 pisze:powoli, ale do przodu to się liczy Tył teraz lepiej wygląda
oczywiście ja tez bym wolał tresera, ale jak zawsze to kwestia finansowadydo85 pisze:hoc ja bym bardziej widział tam tresera
to prawda lampki wyszły fajnie, ale nie ja je robiłem :oops: co do zmian to cos sie ruszyłogrzesB4 pisze:No tomku lampki ci wyszły super czekam na kolejne zmiany oczywiscie te o których mi wspominałes:)
a wcale nie "szprej" tylko folia a blendy czerwonej napewno nie będzieNorbertGSX pisze:elegancko dobry ,,szprej'' jeszcze by Ci się blenda ode mnie przydała
Jakiś czas temu w audiance turbinka zaczeła przepuszczać olej; co objawiało się szarnym dymem z wydechu i pięknym zapachem spalonego oleju Po wyjęciu okazało się, ze pod turbiną było pełno oleju, a luz był poprzeczny dośc duży. Na początku były plany by kupić jakąś używkę; pojeździłem po szrotach popytałem i pooglądałem. Z tycvh co były nic ciekawego nie znalazłem. Gość zaproponował żebym poczekał 2-3 tygodnie to może coś będzie jeszcze miał. Serdecznie podziękowałem za taką "ciekawą" propozycję. Ostatecznie turbina została oddana na regeneracje i puki co tej decyzji nie żałuje :mrgreen:
Podziekowania dla Adriana za pomoc
Auto wreszcie się jako tako zbiera i nie zostawia za sobą tumanu "kurzu" :mrgreen:
Jednak kasa na kosmetykę poszła na inny cel; także będzie dalej wyglądała jak wygląda, bo na ten rok już funduszę wyczerpała
Podziekowania dla Adriana za pomoc
Auto wreszcie się jako tako zbiera i nie zostawia za sobą tumanu "kurzu" :mrgreen:
Jednak kasa na kosmetykę poszła na inny cel; także będzie dalej wyglądała jak wygląda, bo na ten rok już funduszę wyczerpała