Przeczytałem cały temat od początku...sagem pisze:Swoją drogą jak byś przeczytał temat od początku to byś wiedział.blaszczu pisze:Tak swoją drogą te nakładki można kupić w PL czy tylko za granicą na eBayu?
[All] Gadzet - Nakładki na zaciski Brembo
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Na 3 stronie jest link do aukcji allegro.., wiec jak bys przeczytał to pytania by nie było.blaszczu pisze:Przeczytałem cały temat od początku...sagem pisze:Swoją drogą jak byś przeczytał temat od początku to byś wiedział.blaszczu pisze:Tak swoją drogą te nakładki można kupić w PL czy tylko za granicą na eBayu?
Kolego ja pytam o ogólną dostępność tego towaru w PL a nie pojedynczą sztukę więc proszę o normalną odpowiedź czy poza tą jedną aukcją można te nakładki dostać u nas czy trzeba kupować na eBayu...kacper85 pisze:Przeczytałem cały temat od początku...
To poćwicz rozumienie czytanego tekstu :roll:
6 post na 3 stronie <palma> <mur>
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Kolego, sa jeszcze na allegro aukcje gdzie jest tego wiecej, poszukaj.blaszczu pisze:Kolego ja pytam o ogólną dostępność tego towaru w PL a nie pojedynczą sztukę więc proszę o normalną odpowiedź czy poza tą jedną aukcją można te nakładki dostać u nas czy trzeba kupować na eBayu...kacper85 pisze:Przeczytałem cały temat od początku...
To poćwicz rozumienie czytanego tekstu :roll:
6 post na 3 stronie <palma> <mur>
ATLAS dzięki za odpowiedź - właśnie o taką mi chodziło <ok> Na eBayu widziałem dużą dostępność tego towaru ale w PL jak do tej pory nie znalazłemATLAS pisze:W USA było to do kupienia już od ponad roku, ale w PL widziałem to dopiero jakiś miesiąc temu i sprzedawca ciągnie to prywatnie z USA. Więc przypuszczam, że w europie nie ma dystrybutora z tym towarem.