Zamykam audi80.pl
Masz już dość z waszymi pretensjami.
:evil: :mrgreen:

Szkoda że przez parę oburzonych osób ucierpi paręset nie winnych lub nawet nieświadomych osób.Doc pisze:Zróbcie sobie inny forum.
Zamykam audi80.pl

Nie spinacje sie tak boze, doc zartuje, dzis primma aprilisaxell pisze:Szkoda że przez parę oburzonych osób ucierpi paręset nie winnych lub nawet nieświadomych osób.Doc pisze:Zróbcie sobie inny forum.
Zamykam audi80.pl
To była prośba o wsparcie klubu, a nie nakaz zapłacenia :!:
Kolczat po twoim poście wywnioskowałem że Cię ktoś tu okradł...
Z mojej strony nie pozostaje mi nic innego jak wam podziękować za takie rozwiązanie sprawy
Tematu by nie było jak by akcja odbyła się tak samo jak poprzednia, kto mógł to wsparł nazbierało się kasiuty na 3 miesiące i był spokój, a nie pakować się w dyskusję, która w pewnym momencie zaczeła obrażać ludzi.kleryk pisze:I nie było by pewnie tematu.
To forum z założenia nie jest komercyjne, pozatym nie każdego może stać lub z jakiegoś innego powodu nie może wspomóckleryk pisze:jakby wpłaciło np po te 10 pln
To może inaczej Ci to wyjaśnię.kleryk pisze:10 pln rocznie nie stać a na samochód kogoś stać.
Teraz to się obawiam że może być trochę za późno na wprowadzanie czegokolwiek:Mozna także wprowadzić symboliczne opłaty za dostep do forum technicznego tj silniki zawieszenie,skrzynie biegow itp.
i dla takiej ilości byłyby o wiele mniejsze koszty utrzymania i pewnie było by więcej zaangażowanych.axell pisze:audi80.pl było 2000 zarejestrowanych użytkowników.