Inaczej być nie możeUKI_XX pisze:miałem na myśli pełną wydajność jak gaz jest wciśnięty w podłogęale i tak nie zmienia to faktu, że turbina pracuje cały czas od momentu uruchomienia silnika <ok>

Tańszy :!: :?: już nieeeeeeeeee 20zł/3L porąbało ich :shock:UKI_XX pisze:zamiast bio lepiej wlać rzepakowego, tańszy i lepszy, ale i tak trzeba tankować minimum drugie tyle ON
Sory ze tak nie w temat ale dziwi mnie to. Az takie doladowanie jest w dieslu jadac rowno 130km/h :?:trepek pisze:Zależy od położenia prawej stopy. Przypatrz się jak sie zachowuje wskaźnik ciśnienia doładowania. Lecąc sobie spokojnie 120-130km/h masz doładowanie ~0.3 bar, spróbuj utrzymać pod górkę prędkość 90km/h a będzie już ~0.6bara.UKI_XX pisze:pracę to zaczyna od momentu kiedy pojawią się spaliny w wydechu, a przy tych obrotach co piszecie to osiąga już pełną wydajność
Ludziska tak maja ,efekt placeboDawidof pisze: Przez 8 miesięcy pracy dosłownie kilka razy zdarzyło się ze do zbiornika poleciał faktycznie V-power diesel, a dostawy są mniej więcej 2 razy w tygodniu, w zależności od sprzedaży i umiejscowienia stacji, więc widać ile V-Powera jest w V-Powerze. I z tego co się dowiedziałem to nie była jedyna stacja tej sieci z takimi przekrętami, a inne sieci robią to samo. Najlepsze było to, że każdy kto lał V-Powera diesla chwalił to paliwo jakby to było niewiadomo co. Aż sie śmiać chciało z tego,
Ciekawe wiadomości, warto się chyba zastanowić nad tym co piszesz. Ciekaw jestem też, na ilu % stacji się tak dzieje. Bo podejrzewam, że Twoja stacja to pewnie nie wyjątek.Dawidof pisze: Przez 8 miesięcy pracy dosłownie kilka razy zdarzyło się ze do zbiornika poleciał faktycznie V-power diesel, a dostawy są mniej więcej 2 razy w tygodniu, w zależności od sprzedaży i umiejscowienia stacji, więc widać ile V-Powera jest w V-Powerze. I z tego co się dowiedziałem to nie była jedyna stacja tej sieci z takimi przekrętami, a inne sieci robią to samo. Najlepsze było to, że każdy kto lał V-Powera diesla chwalił to paliwo jakby to było niewiadomo co. Aż sie śmiać chciało z tego