Dokładnie. Miałem okazję kiedyś tego doświadczyć...pawelrybak15 pisze:Tutejsza władza postępuje dokładnie tak, jak za komuny :evil:
[B3 1Z] Moja czarnulka, to już koniec :( / 66
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
miałem przyjemność poznać dwóch na zlocie Łałdi, zajefajni ludzie, pozdrawiam <ok>andi77 pisze: Rozumiem cię kolego... Jak ktoś ma większą wiedzę od moderatora musi się liczyć z usunięciem swoich postów
ta, i kto dojdzie do władzy, jakiś porządek musi być. <ok> i bez spamu Panowie <ok>pawelrybak15 pisze:To robimy zamach stanu ? :->
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mam na myśli sami wiecie kogo.
Wybitnie sie nie sprawdza i znając życie posty pójdą w kibel a i nam się oberwie po ostrzeżeniu, bo taka tu jest sprawiedliwość. Mod może wyśmiewać o wiele bardziej obeznanych z mechaniką ludzi bezkarnie, a jak my ponarzekamy na moda i wytkniemy jego błędy to od razu kasowanie postów i najlepiej warn albo może banicja :evil:
Najlepiej by było rozpisać wybory na nowego moda, tylko pytanie kto by się zgodził wziąć w nich udział.
Ja nie startuje, bo nie nadaje się na moda z moim porywczym charakterem. Tu jest potrzebny ktoś spokojny i opanowany, a na dodatek obeznany z mechaniką.
Wybitnie sie nie sprawdza i znając życie posty pójdą w kibel a i nam się oberwie po ostrzeżeniu, bo taka tu jest sprawiedliwość. Mod może wyśmiewać o wiele bardziej obeznanych z mechaniką ludzi bezkarnie, a jak my ponarzekamy na moda i wytkniemy jego błędy to od razu kasowanie postów i najlepiej warn albo może banicja :evil:
Najlepiej by było rozpisać wybory na nowego moda, tylko pytanie kto by się zgodził wziąć w nich udział.
Ja nie startuje, bo nie nadaje się na moda z moim porywczym charakterem. Tu jest potrzebny ktoś spokojny i opanowany, a na dodatek obeznany z mechaniką.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Spoko... możesz na mnie liczyć.pawelrybak15 pisze:I trzeba to zmienić :!:
Ja już rozwiązanie podałem, ale nie będę zakładał tematu o tym bo jak zacznę sam walczyć to przegram.
Zwłaszcza, że wiadomo kto i tak tylko czai się żeby znaleźć powód dzięki któremu będzie mógł się mnie pozbyć...
Jeśli jednak takowy temat powstanie, to poprę go.
W razie potrzeby Cię poprę
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: