Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Zmiana moderatora forum nasze Audi - głosowanie

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80

Jesteś za zmiana moderatora forum Nasze Audi

TAK
28
44%
NIE
36
56%

Liczba głosów: 64

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 30 sie 2011, 21:01

Lubie odapalac to forum z piwkiem w lapie, zawsze cos sie dzieje :mrgreen:

Tee Miodek, a wlasciwie to od kiedy nie jests kolorowym i why? :->

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 30 sie 2011, 21:18

IC69, nie zarzucam Ci stronniczości, po prostu wiem że nie przepadasz za mną więc, to chyba raczej normalne, że szukasz haka na mnie.
Nie mierz wszystkich swoją miarą...i skąd wziąłeś to, że ja za Tobą nie przepadam.

Zarzuciliście Moderatorowi tego forum, nadużywanie władzy, obrażanie i wyśmiewanie innych userów. Takie zachowanie Moda jest niedopuszczalne, więc wszedłem, poprosiłem o dowody i przez trzy strony tego tematu doczekać się ich nie mogę.

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 30 sie 2011, 21:37

ja się powstrzymałem od głosu i umywam od tego ręce ale niektórzy pierd... ;-)

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 30 sie 2011, 21:43

IC69, spójrz proszę stronę wstecz -> post kolegi Rychu82, a także temat szlifowanie zaawansowanych projektów strona 38 i strona 39.

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 30 sie 2011, 21:58

pawelrybak15 pisze:temat szlifowanie zaawansowanych projektów strona 38 i strona 39.
No przecież już to czytałem i zapytałem Cię: gdzie Ty tam widzisz słowa gornika, obrażające innych?

noorbi

Post autor: noorbi » 30 sie 2011, 22:06

Ja pierdzielę jakie biadolenie. Jak baby

Ludzie to jest forum, każdy ma inny charakter i trzeba być tolerancyjnym.
Górnik jak to Górnik - lubelski cwaniak ;-)

Dajta se na luz, nie macie ważniejszych problemów.
Grunt że Miodka wywalili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
maciek12
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: maciek12 » 30 sie 2011, 22:23

noorbi pisze:Ja pierdzielę jakie biadolenie. Jak baby

Ludzie to jest forum, każdy ma inny charakter i trzeba być tolerancyjnym.
Górnik jak to Górnik - lubelski cwaniak ;-)

Dajta se na luz, nie macie ważniejszych problemów.
Grunt że Miodka wywalili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
noorbi, dobrze bracie napisałeś, krótko i nie nawijałeś. Prawde szczerą z ust wylałeś, nikomu nie ubliżałeś.

Awatar użytkownika
Zayebatsu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Zayebatsu » 30 sie 2011, 23:08

IC69, Ty to masz nerwy <piwo>

pawelrybak15, chopie dajta sobie na luz zacznij mniej przebywać na forum i dogłębnie je inwigilować przecie to ma być miejsce spotkać ludzi o tym samym zainteresowaniu a nie kurnik i gdakanie o byle pierdułce... <piwo>

PS. Który to Górnik :?: :?: :?: <rotfl2>

Awatar użytkownika
axell
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: axell » 30 sie 2011, 23:56

noorbi pisze:Górnik jak to Górnik - lubelski cwaniak ;-)
Przynajmniej ma odwagę w profilu napisać skąd jest :!:

Awatar użytkownika
quick
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: quick » 31 sie 2011, 07:57

Nie usuwajcie tematu, proszę! Fajnie czyta się to z rana w pracy :-)

W sumie to nie rozumiem o co ten "wrzask". Czytam od początku, przeglądam tematy z podanych linków.. i nie rozumiem, po co to? Jak ktoś źle się czuje na forum to niech idzie na inne. Nikt nikogo siłą nie trzyma.

pawelrybak15, nie rozumiem do końca o co Ci chodzi? Chcesz być Chrystusem A80? Wydaje mi się, że najpierw powinieneś wyjaśnić sprawę z górnikiem na PW a nie od razu lecieć z kredą do tablicy i wylewać żale przed publiką. Sorry ale tak to wygląda z perspektywy osoby postronnej.

Zacytuję kilka Twoich wypowiedzi..

" (...) wkręcaniem mnie w dyskusję w której nie miałem zamiaru uczestniczyć" - nie mogłeś po prostu w niej nie uczestniczyć czy po prostu zrobiłeś to bo szukałes pretekstu to podniesienia larum?

"Ja na miejscu moderatora działu nasze Audi widziałbym np. Trepka. To prawdziwy pasjonat Audi 80, posiadający przy tym ogromną wiedzę i będący osobą bezkonfliktową. Na pewno doskonale by się sprawdził" - dajesz 100% gwarancji? Skoro wyciągasz takie rzeczy na forum publiczne to miej 100% pewności a nie propozycję. (do Trepka nic nie mam, odnoszę się tylko do wypowiedzi)

A tutaj perełki z poradnika polityka :-)

"Pokojowe sposoby rozwiązania sprawy się niestety wyczerpały, więc próbujemy przemówić do administracji forum pokazując jednocześnie, ile osób jest za, a ile przeciw. Próbujemy w demokratyczny sposób rozwiązać problem."

"Nie chcemy osoby, która zachowuje się jak komunistyczna władza, stąd ta cała akcja."

"Wszyscy wiemy o kogo chodzi, ale nie napiszemy tego wprost, bo moderator tyran obdaruje nas ostrzeżeniami"

"Kolego Mabrothrax, wiem że będziesz Górnika (bo to o nim mowa) bronić, bo jesteście dobrymi kumplami"

"Cierpliwość ludziom się skończyła i czas na zmiany."

"my, zwyczajni użytkownicy po prostu próbujemy pokazać że coś jest nie tak, stąd cały ten temat i ta ankieta."

"Tak, nie o to chodzi, bo daleki jestem od tego by dochodzić do władzy."

"Demokratycznie została stworzona petycja wraz z ankietą, której wynik pokazuje jakie zdanie na ten temat mają użytkownicy forum."

"Nikt mu przecież nie broni odpowiedzieć na stawiane mu zarzuty i dogadać się z nami."

"nie zarzucam Ci stronniczości, po prostu wiem że nie przepadasz za mną więc, to chyba raczej normalne, że szukasz haka na mnie. "

"i tak mam na forum paru wrogów"

A tutaj to mnie po prostu rozśmieszyłeś :-)

"Od około tygodnia poważnie rozważam nad odejściem z forum, bo atmosfera jaka tutaj panuje jest nie do zniesienia, a w szczególności podział użytkowników na lepszych i gorszych"

Faktycznie, jest nad czym dumać skoro tak tutaj źle.

pawelrybak15, nic do Ciebie nie mam - serio. Ale skoro zdecydowałeś się na uczestnictwo w tym przedsięwzięciu to odniosłem się do twoich słów i mam nadzieję, że pociągniesz sprawę do końca skoro już zacząłeś. Wydaje mi się, że trochę się wkręciłeś w to co tutaj piszesz. Mam nadzieję, że sprawa wyjaśni się szybko i każdy będzie zadowolony.

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 31 sie 2011, 08:45

noorbi, sam zrezygnowałem :mrgreen:

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 31 sie 2011, 10:42

:arrow: Miodek, a to dlaczego ?
:arrow: Quick, a Ty co ? Ty nie widzisz chorej atmosfery ? Nie widzisz nadużyć ze strony władzy ? Próby dogadania się na PW nie działały, zresztą cały czas powtarzam, że to nie ja jestem autorem ankiety. Fakt, że dużo tutaj się wypowiadam, bo skoro zauważyłem, że nie jestem sam to nie boje się wyrazić swoją opinie.
Górnik wkręcił mnie w dyskusje która w ogóle mnie nie interesowała i nie miałem najmniejszej ochoty w ogóle w niej uczestniczyć. Ale przez niego byłem jej uczestnikiem, bo tak podzielił tematy, że automatycznie zostałem autorem tej dyskusji i ludzie zaczęli mnie atakować, bo wszystko było wyrwane z kontekstu bez ładu i składu.
A co do Trepka, to jeśli zostałby modem tego działu to ja mam 100% pewności, że jest właściwą osobą.
To tyle ode mnie, czekam aż inni się wypowiedzą.
Ostatnio zmieniony 31 sie 2011, 11:13 przez pawelrybak15, łącznie zmieniany 1 raz.

noorbi

Post autor: noorbi » 31 sie 2011, 10:42

jasne Miodek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Mabrothrax
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Mabrothrax » 31 sie 2011, 12:53

Obrazek

Awatar użytkownika
Zayebatsu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Zayebatsu » 31 sie 2011, 12:56

pawelrybak15, Ty po prostu prawisz herezje powiedział bym innaczej ale to groziło by ostrym :P Co jak co ale ludzie albo mają dość Twojego gadania i nic już nie odpisują na Twoje wypowiedzi albo tak ich wkurzasz że starają się doprowadzić do pionu to co piszesz i powstają jakieś dyskusje... Z resztą samego mnie wkurzyłeś porównując bezsensownie seryjne NG do jakiego kolwiek pomodzonego ropniaka, po czym nie dałeś sobie wytłumaczyć co jest w pięć bo Ty musisz mieć racje. A na zakończenie wziął byś przykład właśnie z Górnika starasz mu się napluć w twarz i wmówić że deszcz pada ale jak by nie patrzeć ciężko Ci to idzie bo chłopak nie dał się wciągnać w Twoją dyskusje. <piwo> dla niego za to i głos na nie...

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”