Wiesz co Paweł, to już zakrawa o hipokryzję. Dlaczego? A dlatego:pawelrybak15 pisze:Ja osobiście od dnia dzisiejszego przestałem się udzielać na forum i raczej tak już pozostanie.
A dlaczego ? Dlatego, że nie odpowiada mi podział użytkowników na lepszych i gorszych który jest tutaj bardzo, bardzo widoczny.
pawelrybak15 pisze:Z Tobą to w ogóle nie rozmawiam. Nie ten poziom.
Jak to nie jest podział, który jak twierdzisz Tobie tak nie odpowiada, to już nie wiem co nim jest.pawelrybak15 pisze:usuń się z mojego tematu, niech Cię tu więcej nie widzę, Ciebie i kolegi Barto-Team. Nie będą mi śmiać się w twarz posiadacze A4. Żegnam.
Uknułeś spisek, który nie tylko ja Ci udowodniłem, ale i inni uczestnicy tej dyskusji. Tylko pytam się, po co? Aby obsadzić na stanowisku Moda działu, "swojego człowieka" i przez to poczuć się bezkarnym? Nie pamiętam, aby któryś z Moderatorów tego forum został wybrany w powszechnym głosowaniu i przez takie głosowanie odwołany być nie może. O tym pierwszym i drugim, decyduje Administracja.
Pozwól, że teraz coś Ci przypomnę, cytując sam siebie:
Ostrzegałem Cię, nie posłuchałeś. Nie pozostawiasz mi wyboru. Od godziny 00:00, już nie będziesz użytkownikiem tego forum.Jeżeli nie zmienisz swojego postępowania, to nie tylko nie będzie tej setnej strony, ale i Ciebie tu zabraknie. Wiesz dobrze, że to Twój niepierwszy taki wyskok, a wszystko ma kiedyś swoje granice.