Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Zmiana moderatora forum nasze Audi - głosowanie

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80

Jesteś za zmiana moderatora forum Nasze Audi

TAK
28
44%
NIE
36
56%

Liczba głosów: 64

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 01 wrz 2011, 21:28

pawelrybak15 pisze:Ja osobiście od dnia dzisiejszego przestałem się udzielać na forum i raczej tak już pozostanie.
A dlaczego ? Dlatego, że nie odpowiada mi podział użytkowników na lepszych i gorszych który jest tutaj bardzo, bardzo widoczny.
Wiesz co Paweł, to już zakrawa o hipokryzję. Dlaczego? A dlatego:
:arrow: https://audi80.pl/audi-90-b3-sb-10mm ... 2,1380.htm
pawelrybak15 pisze:Z Tobą to w ogóle nie rozmawiam. Nie ten poziom.
pawelrybak15 pisze:usuń się z mojego tematu, niech Cię tu więcej nie widzę, Ciebie i kolegi Barto-Team. Nie będą mi śmiać się w twarz posiadacze A4. Żegnam.
Jak to nie jest podział, który jak twierdzisz Tobie tak nie odpowiada, to już nie wiem co nim jest.

Uknułeś spisek, który nie tylko ja Ci udowodniłem, ale i inni uczestnicy tej dyskusji. Tylko pytam się, po co? Aby obsadzić na stanowisku Moda działu, "swojego człowieka" i przez to poczuć się bezkarnym? Nie pamiętam, aby któryś z Moderatorów tego forum został wybrany w powszechnym głosowaniu i przez takie głosowanie odwołany być nie może. O tym pierwszym i drugim, decyduje Administracja.

Pozwól, że teraz coś Ci przypomnę, cytując sam siebie:
Jeżeli nie zmienisz swojego postępowania, to nie tylko nie będzie tej setnej strony, ale i Ciebie tu zabraknie. Wiesz dobrze, że to Twój niepierwszy taki wyskok, a wszystko ma kiedyś swoje granice.
Ostrzegałem Cię, nie posłuchałeś. Nie pozostawiasz mi wyboru. Od godziny 00:00, już nie będziesz użytkownikiem tego forum.

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 01 wrz 2011, 21:42

Chcesz mnie wywalić z forum za sprawę która była przedtem i za którą wszystkich publicznie przeprosiłem ? Wszystkie osoby z którymi wtedy się pokłóciłem i którym "pojechałem" przeprosiłem publicznie w moim nowym temacie i już więcej nikogo nie atakowałem.
Zdaje sobie sprawę z tego, że mocno wtedy przesadziłem tak obrażając osoby które wymieniłeś wyżej, ale przemyślałem sprawę i te osoby przeprosiłem i od tamtej pory żadna taka sytuacja się nie powtórzyła. Wiem, to też był podział na "lepszych i gorszych", tylko że tak jak mówiłem od tamtej pory taka sytuacja się nie powtórzyła i nie powtórzyłaby się już nigdy. Twoja decyzja, mi nie pozostaje nic innego niż się z nią zgodzić, jednak proszę Ciebie raz jeszcze na spokojno to przemyśl.
Ten temat to nie żaden spisek mający na celu komuś dokopać tylko poprawić atmosferę na forum.
Muszę przyznać, że mocno jestem zaskoczony (pozytywnie) tym co napisał Górnik, jeśli faktycznie nie jest na mnie cięty to w porządku. Pozostałe sprawy także wyjaśnił. Może faktycznie ta cała rebelia nie była potrzebna. Sam już nie wiem. Uważam, że niesprawiedliwe będzie jeśli zostanę wyrzucony z forum dlatego, że uczestniczyłem w tej akcji, bo nie jestem jedyną osobą, która w tym uczestniczyła.
Zarzucasz mi, że chciałem drogą "spisku" obsadzić na stanowisku moderatora "swojego" człowieka, by czuć się przy tym bezkarnie ? Daj spokój, podałem tylko przykład osoby, która moim zdaniem nadawałaby się dobrze na moderatora tego działu, ale ani mi przez myśl nie przyszło by z tego powodu czuć się bezkarnym.
Czytałeś w ogóle mój nowy temat ? Raz jeszcze powtarzam - zakładając nowy temat zawarłem w nim publiczne przeprosiny dla wszystkich osób, które "zaatakowałem" oraz poniżyłem i doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że wtedy przesadziłem bardzo, bardzo mocno.
Raz jeszcze proszę o przemyślenie sprawy i szansę dla siebie.

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 01 wrz 2011, 21:48

IC69 pisze:Aby obsadzić na stanowisku Moda działu, "swojego człowieka" i przez to poczuć się bezkarnym?
Przecieram oczy ze zdumienia i nie mogę w to uwierzyć, co przeczytałem :shock:
Po pierwsze udowodnij, po drugie nie jestem niczyim człowiekiem i nie mam zamiaru nikogo kryć.
Teraz sytuacja się odwraca, zarzucałeś Pawłowi że wysuwa wnioski bez potwierdzenia i dowodów a teraz robisz to samo Ty. Czekam na wyjaśnienia oraz jakiekolwiek dowody.

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 01 wrz 2011, 22:01

IC69, chlopie jaki spisek, ogarnij sie troche? :roll: Widziales kto w ogole jest autorem tematu :?: Pawel wyszedl przed szereg, powiedzial swoje zdanie i wszystko, a Ty obarczasz go wina za cala ta rozkmnine, jak go chcesz ukarac to daj mu ostrzezenie(chociaz nie wiem za co) tak jak jest to zapisane w regulaminie, bo rola junior admina nie obliguje Cie do banicji za tak slabe przewinienia. pozdr
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2011, 22:30 przez keczy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 01 wrz 2011, 22:04

też się dziwię , spisek ?? śmiechu warte :shock:

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sławek
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: eSPe » 01 wrz 2011, 22:05

Rany ludzie ale boksujecie.... dajcie sobie siana z tym.

Irek nie każ młodych za jednorazową głupotę.

Mi się z Pawłem bardzo fajnie przekomarzało zawsze czy PB lepsiejsze czy klekot.
Kto będzie teraz marudził??
Kto będzie teraz zawsze pod prąd??
<rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2011, 13:20 przez eSPe, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 01 wrz 2011, 22:06

a gdzie autor tego tematu, a zarazem prowoder poniekąd tej całej sytuacji zamieszania.

trepek, bez spiny, browar <piwo>

IC69, bez spiny, Browar x2 <piwo>

niech se Paweł, mateusz i andrzej wyjasnią na pw z Górnikiem o co chodzi i tyle.

wiedziałem ze tak sie to skonczy...

dac po Warnie chłopakom i tyle.

Górnikowi tez, a niech ma... <rotfl2>

a temat zamknać fpizdu bo sie to juz nudne stalo.

choć niesnaski pozostaną... :roll:

Awatar użytkownika
Afdi87
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Afdi87 » 01 wrz 2011, 22:09

Szczerze: jeszcze nigdy tak długo i z takim zainteresowaniem nie czytałem 1 tematu tu na forum :mrgreen: Lucazzz dobrze pisze, dajcie spokój z tym calym zamieszaniem <mikolaj>

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 01 wrz 2011, 22:11

Mogę raz jeszcze przeprosić wszystkich których zaatakowałem, bo mimo tego co pisałem troche ciężko mi rozstać się z klubem Audi 80 i to z kilku powodów. Od dzieciaka szalałem za 80tkami, gdy dorobiłem się swojego własnego auta jest nim właśnie 80tka i chcę by to auto towarzyszyło mi do końca mojego żywota. Raz zdarzyło się z mojej strony przegięcie o którym pisałeś już Ty IC69 i o którym pisałem ja w odpowiedzi na Twój post. Ostrzegałeś że jeszcze jeden atak i poniżanie ludzi, a wtedy sie mnie pozbędziesz, tymczasem od tamtej pory nie wdawałem się w kłótnie i nie atakowałem nikogo, dlatego nadal nie rozumiem czemu chcesz sie mnie tak usilnie pozbyć. Za uczestnictwo w tym temacie ? Uczestnictwo ?
Warn przyjmę z pokorą, bo poniekąd zasłużyłem na to tamtą akcją w moim poprzednim temacie i byłem bardzo zaskoczony, że takowego nie otrzymałem :roll:

Awatar użytkownika
matt1988
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: matt1988 » 01 wrz 2011, 22:19

To forum nie jest takie jak 2007
IC69, nie można też traktować z góry użytkowników skoro pojawił się taki temat to coś musi być nie tak .. sam zostałem zaatakowany przez kolczata gornika i miodka na początku swojej kadencji .. i najwięcej do powiedzenia o moim wieku itp. miał właśnie gornik.
a się wrócić do forum z 2007/2008? Wtedy to lajtowo było, najlepsze forum w internecie o moim ukochanym Audi 80
wróćmy do czasów poczatków forum gdzie była spoko atmosfera. A teraz jest spina dupy

Kiedyś tu było zupełnie inaczej teraz jest tak że jest grupa osób które sa niby lepsze trzymaja sie razem i to widac i cytaty użyte swiadzcza o tym ze użytkownicy którzy są tu od poczatku to widza. I jest tu tak samo jak na innym forum którym jeden człowiek sie odezwał oraz kilku unnych a władza próbowała odwrocic kota ogonem tu jest podobnie. My dostaniemy po ostrzeżeniu władza zamknie temat i bedzie dalej tak jak było :roll:

Awatar użytkownika
Marcin_89
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Marcin_89 » 01 wrz 2011, 22:21

Spiski jakieś hehehe.
pawelrybak15 pisze:Raz jeszcze proszę o przemyślenie sprawy i szansę dla siebie.
Cóż, miej teraz jaja i przyjmij tą decyzję na klatę ;-)

Po części zgadzam się, że gornik usuwa bezsensownie posty - np. moje, gdzie pisałem w pewnym temacie, że trzeba być imbecylem, żeby kupić B4 za 10 tys. zł; że przychodzą tu nowi ludzie na forum, a dużo ludzi wkręca im takie ceny, a potem kupują stare auto, w którym i tak będzie coś do roboty.
Ostatnio wrzuciłem w temacie "ciekawe oferty..." cygaro 2.3 z gazem, z bogatym wyposażeniem, zadbanym wnętrzem, na ori 15" alufelgach - za 1000 zł (chyba było do negocjacji jeszcze), oczywiście gornik musiał napisać, że to nie temat na gruzy nie palące na benzynie :-D

O i przed chwilą ktoś usunął mój post w w/w temacie.

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Kontakt:

Post autor: Krycha » 01 wrz 2011, 23:08

pawelrybak15 pisze:Zdaje sobie sprawę z tego, że mocno wtedy przesadziłem tak obrażając osoby które wymieniłeś wyżej, ale przemyślałem sprawę i te osoby przeprosiłem i od tamtej pory żadna taka sytuacja się nie powtórzyła.
Nie przeprosiłeś synu, a ostro po mnie jeździłeś miejscami. Wg mnie Ciebie i Twoich herezji już dawno tu nie powinno być, bo burzysz porządek tego forum.

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 01 wrz 2011, 23:12

Krycha pisze:
pawelrybak15 pisze:Zdaje sobie sprawę z tego, że mocno wtedy przesadziłem tak obrażając osoby które wymieniłeś wyżej, ale przemyślałem sprawę i te osoby przeprosiłem i od tamtej pory żadna taka sytuacja się nie powtórzyła.
Nie przeprosiłeś synu, a ostro po mnie jeździłeś miejscami. Wg mnie Ciebie i Twoich herezji już dawno tu nie powinno być, bo burzysz porządek tego forum.
Nie chcę być złośliwy, ale nie nazywaj mnie synem, bo nie jestem Twoim synem, a Ty nie jesteś moim ojcem. Gdybyś zajrzał do mojego nowego tematu to byś przeczytał przeprosiny dla wszystkich po których "pojechałem".

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Kontakt:

Post autor: Krycha » 01 wrz 2011, 23:13

Nie zaglądam tam, bo mi zabroniłeś. Takie przeprosiny se możesz wsadzić pomiędzy nogi, następnym razem trzeba uważać co się mówi/pisze. Mam nadzieje że ktoś wkońcu zrobi z Tobą porządek.

Pozdro i sory za te moje 5 gr w temacie.
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2011, 23:17 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 01 wrz 2011, 23:16

No tak, po części masz rację, ale nie spodziewałem się, że aż tak dosłownie to potraktujesz.
W takim razie przepraszam Ciebie za te wszystkie ataki i nie bronie nikomu zaglądania do tematu o moim B3.

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”