Forum śledzę już od dłuższego czasu a nie pochwaliłem się jeszcze swoim audi

Coupe typ89 z silnikiem aad (2.0 8v) w kolorze grafitowy metalic - jeśli ktoś wie jaka jest ori nazwa tego lakieru niech pisze <ok>
Wyposażenie:
- el. szyberdach i lusterka
... wspomaganie ?
Zmiany:
- soczewki w starym zespolaku (el. regulowane)
- zrobione przyzwoite audio (radio clarion cz101er, wzmacniacz i głośniki przednie alpine + jakaś tuba)
- dystanse 23mm kupione od klubowicza ATLAS
- czarny front (listwa, lampy, grill, maska)
- wstawiona jest kratka w zderzaku bo nie było (;
- wydech był przelot zrobiony przez poprzedniego właściciela, rozleciał się tłumik końcowy i ten właśnie jest nowy, zwykły
- w środku wstawione fotele i kanapa z wersji v6 (pół kubełki) niestety są w kiepskim stanie i przyda im się spotkanie z tapicerem
- cup holder z audi a6 2001 rok

- 3-9-2011 polerka całego lakieru, ale przyda się poprawka albo dwie

Plany:
- felgi !
- zrobienie w końcu ładnie środka (fotele, mieszek gałki zmiany biegów, oświetlenie i inne pierdoły)
- komplet pięknych sprężyn h&r czeka też na wstawienie i nie mam kiedy tego zrobić
- centralny zamek i el szyby też mam gotowe do założenia a czasu brak

- polerka szkieł lamp przednich <ok>
+ w tzw międzyczasie wszelkie potrzebne naprawy i wymiany o których nie ma sensu pisac
Pewnie o wielu rzeczach zapomniałem, będę edytował temat na bieżąco.
Zdjęcia:
26-01-2011 - pierwsze zdjęcie po zakupie

09-02-2011
07-04-2011 - znajoma wjechała mi lekko w przód, auto dostało nowe szkło i czarną ramkę w środku

21-04-2011 - nowe radio i cupholder (bez ramki jeszcze)
24-04-2011 - z 1.8T (;
07-05-2011 - zabawa w soczewki
09-05-2011 - pierwszych kilka zdjęć z niedokończonymi soczewkami
24-05-2011 - ktoś mi wycofał pod kinem w błotnik - wymiana
31-05-2011 - dystanse
03-09-2011 - polerka, zdjęcia niestety telefonowe i nie widać, ale są

30-09-2011 - Jeszcze dorzucę odkopane zdjęcie ze zmiany kół, łyso wygląda :lol:
Mały update 07-12-2011
Audi siedzi na nowym komplecie oponek zimowych fulda 195/chyba 65 r15
W środku wymieniony mieszek gałki zmiany biegów; Zdjęcie kierownicy która jest już jakiś czas

Kierownica momo 89' w ori skórze, zachowana w stanie idealnym.
Nie wiem dokładnie skąd jest, domyślam się że z pakietu zendera z jakiegoś auta z tamtych lat, nie ważne - do wnętrza mojej coupe pasuje idealnie

Zdjęcia robione niestety słoikiem, do tego w nocy :c
>>Lepsze zdjęcie kierownicy

23-01-2012 Kilka świeżo zrobionych zdjęć, nic nowego niestety :cry:
16-02-2012 Niech mi nikt nie mówi że ośką po śniegu nie polatasz, rano, zanim na drogi wyruszyły pługi polatałem po okolicznych drogach.
Niektóre zaspy sięgały wyżej maski

15-03-2012 Wpadł grill kamei, słodziak <3 Założony na szybko, jeszcze wszystko jest krzywo - i tak musiałem zrobić zdjęcie i się nim podzielić !
i po umyciu:

podziękowania dla kolegi MolibdynowyGość

PS Ma ktoś jakieś ładne 17' / 16' na lato, bo chcę się do sezonu przygotować <ok>
Bonusem jest zapowiedź filmu klubowego[link w podpisie], którą i tak wszyscy pewnie widzieli - kręcone przez kolegę deejay.ftb