http://www.summercarsparty.pl/ATLAS pisze:Harry71, Kolczat, a jakiś spot się szykuje w Katowicach? Przejrzałem forum i nic nie znalazłem
Kolczat, mi też foteliki od pierwszego wejrzenia się spodobały, a na dodatek nie wybiegają o dwie epoki do przodu wyglądem, a mi akurat o to chodziło. Wielu pomyśli, że to z fabryki są jeszcze tym bardziej, że pomiędzy fotelami będzie podłokietnik z tego samego audi.
Grill jeszcze schnie u kumpla. Może dziś go odbiorę i poskładam do kupy
[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
GSF, 100% ori RS2, jednak rozczepiłem go do części pierwszych ponieważ chcę by lakier leżał idealnie również na łączeniach. Tak też się stało przy okazji zobaczyłem, że przednia ramka ze zwykłego grilla wymiarami i mocowaniem jest IDENTYCZNA jak ta z RS2, pochodzi z tej samej formy, jednak jest z innego materiału (bardzo giętki plastik). Zwykła ramka to plastik pokryty czymś metalicznym w stylu aluminium i jest o wiele bardziej twardy.
Może moja odbiega stylizacją od tego poniżej, ale chromowana ramka grilla może być całkiem ok:
W każdym razie mam ramkę w lakierze i chromowaną wybiorę to co mi bardziej podejdzie. Fotki wstawię z obu setupów.
Może moja odbiega stylizacją od tego poniżej, ale chromowana ramka grilla może być całkiem ok:
W każdym razie mam ramkę w lakierze i chromowaną wybiorę to co mi bardziej podejdzie. Fotki wstawię z obu setupów.
Marek_ABC, ktoś faktycznie usunął Twojego posta :shock: chyba, że sam to omyłkowo zrobiłeś...
Fotele jeszcze nie wspawane ;/ brak czasu na myśl techniczną. Jak zwykle chcę sam wymyślić najlepszy sposób montażu i dopiero na koniec rozkminy pojechać i pokazywać palcem gdzie i jak spawać.
GSF, mam fotki w telefonie, ale dziś już zdycham i idę spać. Jutro postaram się zapodać Ci na PW. Siatka trzyma się na dziwnych zaczepach. Brakuje mi wszystkich, więc też wymyślę na to swój patent. Harry ogarnął coś ze spinek z audi 100. Możesz go zapytać, bo nie znam szczegółów.
Fotele jeszcze nie wspawane ;/ brak czasu na myśl techniczną. Jak zwykle chcę sam wymyślić najlepszy sposób montażu i dopiero na koniec rozkminy pojechać i pokazywać palcem gdzie i jak spawać.
GSF, mam fotki w telefonie, ale dziś już zdycham i idę spać. Jutro postaram się zapodać Ci na PW. Siatka trzyma się na dziwnych zaczepach. Brakuje mi wszystkich, więc też wymyślę na to swój patent. Harry ogarnął coś ze spinek z audi 100. Możesz go zapytać, bo nie znam szczegółów.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A