[B3] antena
[B3] antena
Witam mam pytanie być może głupie lub dziwne tzn mam antenę dziś przypadkiem zauważyłem iż jest ona automatyczna tzn wchodzi do czarnej skrzynki w bagażniku do której są przymocowane przewody. Moje pytanie jest takie gdzie mam jakiś przełącznik do niej??
//poprawiłem tagi
//poprawiłem tagi
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2010, 22:41 przez Soniak87, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli to automatyczna to powinny wychodzić trzy kable:stały +,stały -. oraz drugi + u mnie koloru zielonego który jest sterowaniem i podpięty powinien być pod radio (jeśli ma działać automatycznie) lub poprzez jakiś przełącznik do jakiegoś plusa (jeśli chcwsz decydować kiedy ma się wysunąć). Może to Ci pomoże. <ok>
Zgadza się . Z kostki od radia również wychodzi niebieski i zazwyczaj podpisany jest antena. Miałem tez elektryczna tylko problemy pojawiają sie zima. Czasami sie otwiera do polowy, czasem wysuwa się cala lecz później nie chce sie wsunąć. Trzeba delikanie jej pomagacryju pisze: Niebieski to pewnie sterowanie do radia.
niebieski z radia anntena conekt -sterowanie góra dół pusa i minusa z anteny ja podpiąłem pod radio a wszystko nowymi kablami pod bezpiecznik nr4 .jakos tak to było .antena po 1 zimie podgniła imiała kłopoty z praca góra dół .
ale po co ci antenadodatkowa skoro antemna która prawdopodobnie posiadasz orginalnie jest spox? ukryta jest w 3 pierwsdzych paskach podgrzewajacycych patrzac od góry na tylnia szybe .wzmacniacz do niej jest zamontowany na prawym tylnim ostatnim słupku pod maskownica.
dziure w błotniku zaszpachlowac i pomalowac i mozna sie cieszyc piekna linia błotnika .
ale po co ci antenadodatkowa skoro antemna która prawdopodobnie posiadasz orginalnie jest spox? ukryta jest w 3 pierwsdzych paskach podgrzewajacycych patrzac od góry na tylnia szybe .wzmacniacz do niej jest zamontowany na prawym tylnim ostatnim słupku pod maskownica.
dziure w błotniku zaszpachlowac i pomalowac i mozna sie cieszyc piekna linia błotnika .