[zachodniopomorskie] Wymarcie audic w Szczecinie?
Panowie mam do Was pytanie
Poszukuję jakiegoś szrociku gdzie znajdę dużo gratów do naszych audi 80.
Niestety XEDOS w Stobnie jest wyczyszczony na 26kwietnia nic nie ma i nie mam pojęcia gdzie jeszcze w okolicach Szczecina coś takiego mogę znaleźć?
Generalnie poszukuję klamki do klapy tył do Avanta. Moja niestety po kilku próbach reanimowania znów pękła i mam już jej serdecznie dość. Na aledrogo kosztuje 250zł-300 więc cena zaporowa jak za taki "badziew"
Poszukuję jakiegoś szrociku gdzie znajdę dużo gratów do naszych audi 80.
Niestety XEDOS w Stobnie jest wyczyszczony na 26kwietnia nic nie ma i nie mam pojęcia gdzie jeszcze w okolicach Szczecina coś takiego mogę znaleźć?
Generalnie poszukuję klamki do klapy tył do Avanta. Moja niestety po kilku próbach reanimowania znów pękła i mam już jej serdecznie dość. Na aledrogo kosztuje 250zł-300 więc cena zaporowa jak za taki "badziew"
Ja szukając lusterka do swojej zabawki dowiedziałem się ze gdzieś na mierzynie jest szrot.
Dokładnie tutaj:
http://allegro.pl/lusterko-prawe-audi-a ... 22614.html
Jakbyś jechać a nie dzwonił to zapytaj czy nie maja lusterka do C4 od anglika od pasażera elektrycznego i koniecznie czerwonego:)
Dokładnie tutaj:
http://allegro.pl/lusterko-prawe-audi-a ... 22614.html
Jakbyś jechać a nie dzwonił to zapytaj czy nie maja lusterka do C4 od anglika od pasażera elektrycznego i koniecznie czerwonego:)
Było trzeba napisać to by się zorganizowało jakieś powitalne transparenty, serpentyny i wszechobecny wysyp audi, a tak to piatek-wolne i każdy w garażu coś modzi:)Marcin_89
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
No niestety u nas to ciężko z częściami do naszych piękności. Jest facet na giełdzie w płoni co ma mały szrot z audi i vw na drodze do gryfina. Niestety nie mam nr tel, ale u niego wiele części kupowałem czasem nietypowych. Na giełdzie wystawia się między halami obok takiej rosjanki z oponami. Jedynie tak mogę dać namiary...
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt: