Witam ponownie. Ostatnio po włamaniu do auta skradziono mi kluczyk do otwierania auta, który wrzuciłem do popielniczki jak dorabiałem zapasowy. Zapasowy używałem a o nim zapomniałem niestety i już go nie mam. Chciałbym powymieniać wszystkie zamki w samochodzie. I teraz pytanie do Was drodzy klubowicze. Jak to zrobić. Mam podgrzewane zamki i nie wiem czy da się kupić zwykłe wkłady do tych grzałek czy muszę zmieniać koniecznie na wkłady od podgrzewanych albo kupić kompletne zamki w co wątpię, że uda mi się je znaleźć. Ja kompletnie się na tym nie znam więc pomoc od Was będzie niezastąpiona
Dzięki!
[A80 b3] podgrzewane bębenki zamków - problem
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
da się. Ja płaciłem za ustawienie zamka pod kluczyk 50zł. Dwa zamki to 100zł. Zostaje ci jeszcze stacyjka.
Kup stacyjkę z nowym kluczykiem i pod niego przeób zamki. No i bagażnik jeszcze.
Albo najtaniej wyjdzie ci chyba kupić stacyjkę, zamki drzwi i baga z jednego auta.
Wtedy wsio na jednym kluczu pociśniesz.
Kup stacyjkę z nowym kluczykiem i pod niego przeób zamki. No i bagażnik jeszcze.
Albo najtaniej wyjdzie ci chyba kupić stacyjkę, zamki drzwi i baga z jednego auta.
Wtedy wsio na jednym kluczu pociśniesz.
Właśnie stacyjkę kilka miesięcy temu wymieniałem więc mam inny klucz. Tylko te zamki pozostaje wymienić. żeby nie te grzane zamki to nie było by problemu, ale z drugiej strony nie chce z nich zrezygnować z racji tego że nie mam centralnego na pilota. Tak więc pytam o wymianę samych wkładów, czy tak się da i czy wkłady podejdą od zwykłego modelu bez grzania?