Czerwone Audi Coupe TDI - Stłuczka / str 46
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Dzisiaj dzień minął na wyciągnięciu wiązki silnika oraz ECU (czy każde ABK miało digifanta?).
Również pozbyłem się LPG z samochodu oraz zakonserwowałem podwozie (nie ma w nim dziur ale w paru miejscach była zerwana warstwa ochronna z gumolitu, widocznie ktoś lubiał po krawężnikach skakać...). A tak to spód samochodu zdrowy, nie spawany, samochód bez dzwona, czyli o to chodziło :mrgreen:
Również pozbyłem się LPG z samochodu oraz zakonserwowałem podwozie (nie ma w nim dziur ale w paru miejscach była zerwana warstwa ochronna z gumolitu, widocznie ktoś lubiał po krawężnikach skakać...). A tak to spód samochodu zdrowy, nie spawany, samochód bez dzwona, czyli o to chodziło :mrgreen:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
Kolega nie pomyślał, bo wymienione przez Ciebie ciężko zagazowaćAksel pisze:PuSzEk pisze:jedyny słuszny motor do Coupe to tylko V-ka
Tutaj się z tobą kolego nie zgodzę, pomyślałeś może o 5-cylindrowym 2.3 20v 7a albo 2.2 20v turbo :?:
Osobiście sam chciałbym mieć jakiś samochód z 7a na pokładzie, ale to chyba nie w tym życiu
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
- trepek
- Forum Audi 80
I tak by Łukasz było 7a trzymałbym pod kocykiem i jeździł nim tylko w weekendy i w ładna pogodę. Taki cud techniki nie mógłby mi służyć do codziennego przemieszczania, od tego mam swojego murzyna czyli 1.9 TDI, które jest stworzone po to by jeździć, jeździć i jeździć. 7a jest od delektowania się :mrgreen:luk_OP_Q89 pisze:Czemu nie?trepek pisze:Osobiście sam chciałbym mieć jakiś samochód z 7a na pokładzie, ale to chyba nie w tym życiu
Było by na weekend jako drugie
Ale niestety fundusze jak narazie nie pozwalają aby mieć dwa dobre samochody, bo u mnie samochód nie może być byle jaki. Jak już co mieć to tak jak Pan Bóg przykazał, bez kompromisów.
- trepek
- Forum Audi 80
Gdyby nie wczorajszy pewien problem, który pochłonął mi 3h roboty to wyjechałbym wczoraj silnikiem. Brakło mi 1h Do odkręcenia tylko jedna łapa skrzyni i jedna łapa silnika i papa ABK :mrgreen:
Z przodu wentyle:
W środku kablomania, w bagażniku nie ma już butli oraz orginalna dojazdówka. Myślałem, że butla cięższa a tutaj zjadłem dobry obiad, wziąłem butlę pod pachę i można było z nią tańcować :mrgreen:
Zakonserwowany błotnik sławetną "ołowiówką", może w przyszłe wakacje wymienie przednie błotniki, zobacze
Z przodu wentyle:
W środku kablomania, w bagażniku nie ma już butli oraz orginalna dojazdówka. Myślałem, że butla cięższa a tutaj zjadłem dobry obiad, wziąłem butlę pod pachę i można było z nią tańcować :mrgreen:
Zakonserwowany błotnik sławetną "ołowiówką", może w przyszłe wakacje wymienie przednie błotniki, zobacze
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- karolas123
- Forum Audi 80