Czerwone Audi Coupe TDI - Stłuczka / str 46
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Pierwsza porcja zdjęć:
Jak widać, wszystkie przyciski na konsoli środkowej mają swoje kostki :mrgreen:
Kierownica, trochę zniszczona ale jak na Coupe przystało - trójramienna. Ozdobna maskownica oczywiście jest ale wyszła za potrzebą przy robieniu zdjęcia.
To nie instalacja radia lecz rzeźniczy wymysł podłączenia dodatkowych zegarów :shock: Czujniki są w silniku ale zegary nie działają, nie dziwne.
Ecu sobie spokojnie wisi, kable to elektryka prawych drzwi.
Miła niebieska dioda :mrgreen:
Już niedługo silniczku tutaj zabawisz :mrgreen:
Na dwie godziny spuścić mnie z oczu, hihi.
Duuuuużo pracy mnie jeszcze czeka.
Jak widać, wszystkie przyciski na konsoli środkowej mają swoje kostki :mrgreen:
Kierownica, trochę zniszczona ale jak na Coupe przystało - trójramienna. Ozdobna maskownica oczywiście jest ale wyszła za potrzebą przy robieniu zdjęcia.
To nie instalacja radia lecz rzeźniczy wymysł podłączenia dodatkowych zegarów :shock: Czujniki są w silniku ale zegary nie działają, nie dziwne.
Ecu sobie spokojnie wisi, kable to elektryka prawych drzwi.
Miła niebieska dioda :mrgreen:
Już niedługo silniczku tutaj zabawisz :mrgreen:
Na dwie godziny spuścić mnie z oczu, hihi.
Duuuuużo pracy mnie jeszcze czeka.
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Co Ty bierzesz, że z takim w takich temperaturach robisz, też to chcę <ok> Jak masz wszystkie kostki od przełączników, to masz już mniej roboty Z tymi niebieskimi diodami to jest ogólnie kosmos, w noraucie nigdy tych diod nie ma, a po dostawie jest tego 2 razy więcej niż białych i czerwonych :mrgreen: A świeci to jakby chciało a nie może :lol: Z podłączeniem dod. zegarów ktoś odwalił niezłą robotę <haha> Lecisz z tym koksem, bo B3 się już gratów doczekać nie może :mrgreen:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Kolejne 3h prac za mną
Wydaje się bez dzwona, plastiki z belki przedniej mają dobrą datę produkcji.
Pozostałości po lekkich stłuczkach są:
A tutaj trochę rdzy, trzeba zakonserwować. Chyba ktoś na siłę chciał zderzak wyjąć Kto ma Coupe ten wie o co chodzi.
Wiązka silnika przygotowana do wyjęcia a tuż za nią pewnie z silnikiem wyjadę
Ktoś mi powie, czemu koło amortyzatora w tak dziwny sposób odchodzi farba? Szukałem ale nie znalazłem śladów jakieś przygody.
Czy aby odkręcić butlę muszę coś zrobić z czymś tutaj? Czy zawór automatycznie się zamyka po odcięciu zasilania, jak to działa? W silniku zdemontowałem już wszystko co było związane z LPG.
Wydaje się bez dzwona, plastiki z belki przedniej mają dobrą datę produkcji.
Pozostałości po lekkich stłuczkach są:
A tutaj trochę rdzy, trzeba zakonserwować. Chyba ktoś na siłę chciał zderzak wyjąć Kto ma Coupe ten wie o co chodzi.
Wiązka silnika przygotowana do wyjęcia a tuż za nią pewnie z silnikiem wyjadę
Ktoś mi powie, czemu koło amortyzatora w tak dziwny sposób odchodzi farba? Szukałem ale nie znalazłem śladów jakieś przygody.
Czy aby odkręcić butlę muszę coś zrobić z czymś tutaj? Czy zawór automatycznie się zamyka po odcięciu zasilania, jak to działa? W silniku zdemontowałem już wszystko co było związane z LPG.
nawet jak sie zamknął to ja na wszelki wypadek zakrecilbym go tym ręcznym okrągłym zaworkiem nad elektrowłącznikiem a później tylko odkręć przewody i tyleCzy aby odkręcić butlę muszę coś zrobić z czymś tutaj? Czy zawór automatycznie się zamyka po odcięciu zasilania, jak to działa? W silniku zdemontowałem już wszystko co było związane z LPG.
- Fighter001
- Forum Audi 80
No to cie ponioslo zmieniles niesmiertelne B3 na coupe Ale fajnie ze wkladasz tam klekota bo akurat ten silnik to ani mocy ani dzwieku nie mial wiec jedyne racjonalne wyjscie jak dla mnie. Przednia belke masz taka sama jak ja w B3 a moj brat w B4 ma taka jak by rure czy to dlatego ze tamta jest 94'? Piszecie ze coupe i diesel to profanacja a ja widze ze nowe auta wychodza w budzie coupe i dieslu i wiekszosc wybiera wlasnie taka opcje. Np. passat cc i 2.0tdi