Święte słowatrepek pisze:Takie sportowe i LPG? Ja nie wiem co jest większa profanacją :mrgreen:PuSzEk pisze:a takie sportowe auto i klekot
Czerwone Audi Coupe TDI - Stłuczka / str 46
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- PuSzEk
- Forum Audi 80
- Imię: Bartek
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH
tak myślałem, że już polecą tego typu hasła, tylko, że na "LPG" dźwięk jest dalej ten sam, "sportowy" <ok> do sportowego auta więc co ma piernik do wiatraka, ja się pytam :?:
A jak trzeba to się przełącza na PB <ok>
Mam lpg i co? i nic... nie wstydze się tego, bo dużo jeżdże, nie zarabiam nie wiadomo ile, ale jeżdże codziennie, a nie raz w tygodniu do kościoła albo na spota, więc to też jest inna sprawa...
A jak trzeba to się przełącza na PB <ok>
Mam lpg i co? i nic... nie wstydze się tego, bo dużo jeżdże, nie zarabiam nie wiadomo ile, ale jeżdże codziennie, a nie raz w tygodniu do kościoła albo na spota, więc to też jest inna sprawa...
Ostatnio zmieniony 08 lis 2011, 19:21 przez PuSzEk, łącznie zmieniany 1 raz.
- PuSzEk
- Forum Audi 80
tak??? a to ciekawe :lol: to może w twojej miejscowości :mrgreen: wiesz byłem przekonany, że jest PB+LPG, a nie LPG :lol: skończmy już ten temat, bo wiadomo jak to się kończy a teraz w twoim przypadku porównania wyssane są z palca...
A tu już taka g.... palnąłeś, że nie wiem, czy śmiać się, czy płakać :-|
Próbujesz za wszelką cene zmieszać z błotem LPG byle tylko wyszło na diesla :roll:
I weź tu wyraź swoja opinie....
Kod: Zaznacz cały
A to, że v6 na LPG to jak V10 TDI na oleju słonecznikowym :-/
Próbujesz za wszelką cene zmieszać z błotem LPG byle tylko wyszło na diesla :roll:
I weź tu wyraź swoja opinie....
- PuSzEk
- Forum Audi 80
Sorry ale ile ty masz lat :?: :roll:trepek pisze:Sam zacząłeś.PuSzEk pisze:skończmy już ten temat, bo wiadomo jak to się kończy
Może sam najpierw zastanów się co piszesz, a nie zwalaj, że ktoś cię sprowokował czy coś, nie obrażam tu ciebie, twojego auta, bo mi się podoba, tylko pomysł z wsadzeniem innego silnika, po to chyba jest ten temat żeby komentować, tak?
a że ty znalazłeś podstawe do ataku no to sory wielkie, albo może masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem?
Przepraszam na OT
Powodzenia w modach
Ostatnio zmieniony 08 lis 2011, 19:51 przez PuSzEk, łącznie zmieniany 1 raz.
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Cieszę się, że już skończyłeś spamować w moim temaciePuSzEk pisze:Przepraszam na OT
Trudno będzie znaleźć chętnego na samochód bez silnika. 1.9 TDI okazał się tak zdrową jednostką, że zapragnąłem go wsadzić do czegoś nowszego. A co do zmian wizualnych to napewno pakiet Kamei byłby mile widziany. Soczewki to raczej za drogi gips...GerB3 pisze:Mozna wiedziec czemu ja rozsprzedajesz?