Ładne autko. Ciekawy projekt widzę. Cupaja i klekocik. Powodzenia w modach.
Co do rodzaju zasilania to wg mnie każdy jeździ czym lubi. Ja LPG też uważam za zło pomimo że ostatnie 5 lat na tym dziadostwie jeździłem. Wiem że z LPG są częściej problemy niż z czystą benzą czy dieslem.
Co do tego czy mówi się LPG czy PB+LPG to nie zgodzę się z negowaniem mówienia samo LPG.
Dobrym przykładem jest wswapowany NF do B3 który jest przystosowany tylko i wyłącznie do pracy na LPG (wyjęta pompa paliwa, rozdzielacz paliwa i reszta tego kibla związanego z mechanicznym wtryskiem i układem paliwowym). Poczynił to przeca
spaykee w swoim białym gruzie i podobno sobie chwali że ładnie chodzi i ładne spalania mu wychodzą (miasto 13). Czyli da się zrobić ładnie pracujące LPG (o ile nie ma w tym benzyny).
Teraz mam u siebie czystą benzynkę w świeżo zakupionym autku (następca srebrnego) i serce mi się kraje skażać go gazem ale myślę że to kwestia czasu jak tam wyląduje jakaś dobra sekwencja. Niestety ekonomia weźmie górę nad rozsądkiem. Na razie póki mogę cieszę się czystym nie skażonym benzyniakiem V6 i jego dźwiękiem. Co do diesli osobiście do mnie nie trafiają ale wiem że są lepszą bazą do "zabawy" i "rzeźbienia" i będę z zaciekawieniem śledził wątek.
Pozdrówka i powodzenia.