Czerwone Audi Coupe TDI - Stłuczka / str 46
http://imageshack.us/photo/my-images/52/dsc8054w.jpg/ jak widzisz u mnie to samo tak samo zero rdzy i brak problemów jakichkolwiek, ale jak podchodzę do samochodu to mnie to odrzuca (od strony kierowcy wygląda gorzej) i jest na liście "do zrobienia" po wszystkich pilniejszych sprawach
bardzo mi się felgi podobają w tym kolorze i w kontraście z nadwoziem:)
widzę, że niedaleko krakowa mieszkasz to pewnie się kiedyś miniemy na drodze ;]
bardzo mi się felgi podobają w tym kolorze i w kontraście z nadwoziem:)
widzę, że niedaleko krakowa mieszkasz to pewnie się kiedyś miniemy na drodze ;]
Ostatnio zmieniony 07 lis 2011, 23:50 przez Skrziwan, łącznie zmieniany 1 raz.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
No polemizowałbym z tym stwierdzeniem , że wytrzymuje aż tyle...A nasze sprzęgło 370NM wytrzymuje bez problemu
Miałem blisko 300 Nm w 1Z i klekało... teraz mam nieco wiecej ale i sprzęgło większe
Trepek myśle ze 300Nm spokojnie bedzie na dobrych wtryskacH dmuchawce T15 i FMIC a kolega Kostrz ogarnie mapki abyś miał banana na buzi
- PuSzEk
- Forum Audi 80
- Imię: Bartek
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH
trepek, coupetka ładna, wnętrze strasznie mi się podoba :oops:
Ale co do zmiany silnika benzyniaka na diesla to mowie stop :!: :evil: jedyny słuszny motor do Coupe to tylko V-ka :mrgreen: diesle to do sedanów
I proszę bez tematów, że będzie 150KM(albo więcej) i 300Nm i V-ka legnie... to jednak będzie klekot i nic tego nie zmieni, a takie sportowe auto i klekot :roll: no wybaczcie
Ale co kto lubi, z tym silnikiem to będzie największy minus tego auta... <buu>
PS:ogólnie nie mam nic do klekotów
Ale co do zmiany silnika benzyniaka na diesla to mowie stop :!: :evil: jedyny słuszny motor do Coupe to tylko V-ka :mrgreen: diesle to do sedanów
I proszę bez tematów, że będzie 150KM(albo więcej) i 300Nm i V-ka legnie... to jednak będzie klekot i nic tego nie zmieni, a takie sportowe auto i klekot :roll: no wybaczcie
Ale co kto lubi, z tym silnikiem to będzie największy minus tego auta... <buu>
PS:ogólnie nie mam nic do klekotów