Audi 80 b4 1.8T quattro
Nie mam B4, ale zainteresował mnie Twój projekt, raczej z ciekawości chciałem pooglądać sposób montażu niż z jakiejś potrzeby w tej chwili. Ale na przyszłość, kto wie...s80 pisze:Ale co do samego rezania otwory konstrukcyjne NA ZAWIAS już są zrobione fabrycznie trzeba tylko dorobić mocowanie podpory wału i łapy do samego mechanizmu NIC NIE TRZEBA WYCINAĆ. Witam nie wiem czy czytałeś ale auto jest robione naprawdę w spartańskich warunkach po pracy nawet nie ma warunków na zrobienie dobrego zdjęcia jeżeli coś będziesz chciał wiedzieć więcej to pisz jak tylko będę miał dostęp do neta odpiszę bo większość czasu siedzę za granicą taka praca pozdrawiam <quattro>
Dzięki ale naprawdę byś się zdziwił ja nie mam pojęcia mój kumpel to co innego moje są pomysły po części a jego główna realizacja to już nie ja chociaż dużo się nauczyłem a głównie moja wiedza pochodzi z tego forumSłonik pisze:Czlowiek ktory zbdowal sobie niezla wydumke a po lewej Posty tech.: 0
Marcin nie byj taki niesmialy :mrgreen:
O Tomku mylisz się już złożony <mikolaj> dzisiaj saniami przywiózł żebyś widział te szanie 200KM <nie powiem> audiczka ma nowe buty na zime czas na właściciela <rotfl>
Ostatnio zmieniony 10 gru 2011, 15:42 przez s80, łącznie zmieniany 1 raz.