[Audi 90 B3] Cult by Small3r - foto str. 38
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witajcie. Dzisiaj jestem po ciężkiej nocy ale wstawię na szybko wszystkie mody.
pawelrybak15, chodzi o to, że ludzie malują środki białych kierunków i to całkiem fajnie wygląda, a że ja miałem pomarańczowe, to chciałem spróbować i zobaczyć jak to będzie wyglądało, trudno, wyszło jak wyszło. Trzeba kupić nowe.
Zrobione halogeny.
Przeszlifowana atrapa.
Zalepione dziury po znaczku. Grill już pomalowany na czarny mat, ale chce zrobić go jeszcze dokładniej. Wstawię później fotkę.
A teraz coś co zajęło mi całą noc...
Ktoś mi powie co trzeba robić, żeby rama fotela tak pękła? Tzn wiem co można haha, ale jaaa....
Pokrętło regulacji fotela które nie chciało się odkręcić z nowego oparcia, śruba nie miała żadnego zahaczania dla śrubokręta. Bez zdjęcia pokrętła nie założyłbym ładnie mojej tapicerki. Przepiłowałem w kilku miejscach, zerwałem całą w kawałkach, potem naciąłem śrubę, i odkręciłem płaskim śrubokrętem.
pawelrybak15, chodzi o to, że ludzie malują środki białych kierunków i to całkiem fajnie wygląda, a że ja miałem pomarańczowe, to chciałem spróbować i zobaczyć jak to będzie wyglądało, trudno, wyszło jak wyszło. Trzeba kupić nowe.
Zrobione halogeny.
Przeszlifowana atrapa.
Zalepione dziury po znaczku. Grill już pomalowany na czarny mat, ale chce zrobić go jeszcze dokładniej. Wstawię później fotkę.
A teraz coś co zajęło mi całą noc...
Ktoś mi powie co trzeba robić, żeby rama fotela tak pękła? Tzn wiem co można haha, ale jaaa....
Pokrętło regulacji fotela które nie chciało się odkręcić z nowego oparcia, śruba nie miała żadnego zahaczania dla śrubokręta. Bez zdjęcia pokrętła nie założyłbym ładnie mojej tapicerki. Przepiłowałem w kilku miejscach, zerwałem całą w kawałkach, potem naciąłem śrubę, i odkręciłem płaskim śrubokrętem.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
GerB3, pytałem ludzi jak lepiej.. Mówili, że ze znaczka będzie farba schodziła, więc przeszlifowałem atrape całą, i pomalowałem... Trudno, na razie jest tak. Później może będzie inaczej.
duo, widzisz, tak to już jest haha. Swoją drogą, nie masz jakiś na zbyciu tanio? :roll:
Kratki malowałem, bo były całe wyblakłe i stwierdziłem, że skoro już mam je zdjęte to czemu ich nie odnowić.
Noom... Listewka pordzewiała sobie, gumka spod maski jest pęknięta i w tym miejscu weszła na rant maski rdza. Trzeba ładną wyprawkę zrobić. Pewnie ktoś tam otarł wcześniej.
Teraz wróciłem do Ostrowa, więc skołuję sobie lakier i malowanie będzie po powrocie <ok>
duo, widzisz, tak to już jest haha. Swoją drogą, nie masz jakiś na zbyciu tanio? :roll:
Kratki malowałem, bo były całe wyblakłe i stwierdziłem, że skoro już mam je zdjęte to czemu ich nie odnowić.
Noom... Listewka pordzewiała sobie, gumka spod maski jest pęknięta i w tym miejscu weszła na rant maski rdza. Trzeba ładną wyprawkę zrobić. Pewnie ktoś tam otarł wcześniej.
Teraz wróciłem do Ostrowa, więc skołuję sobie lakier i malowanie będzie po powrocie <ok>
chcesz powiedzieć ze zmatujesz tak chrom ze na pewno nic nigdy nie odskoczy ?GerB3 pisze:Nic nie schodzi tylko trzeba umieć pomalowac - matowisz znaczek, podkład, baza bezbarwny matowy - jak ta jeździłem z rok z czarnym znaczkiem i nic nie schodziło.Small3r pisze:Mówili, że ze znaczka będzie farba schodziła,
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Ja swoje oooo na tył malowałem na czarno w sierpniu i póki co trzyma się elegancko. Zawsze masz wyjście folia termokurczliwa + suszarka do włosów i jazda.
Ostatnio zmieniony 05 sty 2012, 22:34 przez Tigeros, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: