Mam kilka pytań na które nie udało mi się na forum wylukać sensownej odpowiedzi.
1. Nieszczelny wydech na łączeniach (wszystkich, widać jak wali woda), zapach cukierków anyżkowych z wydechu na benzynie - czy to wysypany katalizator już? Duży wpływ na moc ma wydech z małymi wyciekami? Za 210 zł na allegro jest cały zestaw: tłumik zamiast kata + środkowy + końcowy, profilaktycznie wymieniać wszystko?
2. Świece + przewody na zdjęciu tak jak były wykręcane 1 i 4 jako tako a 2 i 3 lekko mokre, jakie polecacie świece + przewody? mam LPG
3.korek oleju i biała maź w odmie, już to przerabiałem w zeszłym roku - niedogrzany silnik robię trasy po 5 km od jakiegoś czasu, moje pytanie czy ta maź i zapchana odma ma wpływ na "moc"?
4. Co mogę jeszcze zrobić żeby audiczka choć trochę odzyskała moc (poza wywaleniem LPG

5. Zapłon kiedyś ustawiałem go sam na słuch... było wszystko ok ile biorą mniej więcej za ustawienie zapłonu?
aha i 6. co ile km powinno się w takim ABT wymieniać olej? bo znalazłem sprzeczne informacje