[Audi Cabrio 2.8 V6] Pakiet Rs2 Rh Zw1 9,5 i 10cali 60/40
- tomziel_20
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Gdzie sprawdzałeś auto przed zakupem? nie sprawdzali błędów? ładne autko dla mnie tylko szkoda tych modów bo felgi w oryginale miało piękne ale zależy kto co lubi ja akurat takich właśnie szukam bolero. Napisz czy te 60 koni sie znalazło? Ps. po takim staniu to paliwo nowe zalej bo też traci właściwości jak stoi. I jak dasz rade to zrób wykres na alternatywnym paliwie dla porównania 8-)
- tomziel_20
- Forum Audi 80
dzięki wielkie kris cały czas myślałem że to z citroena przyda się bo chcę malować parę rzeczy pod maską
szerszeniak tak jak mówisz każdemu się podoba coś innego moje bolero puściłem klubowiczowi za małe pieniądze mam nadzieję że mu służą co do mocy na razie nic nie mogę sprawdzić szukam przepływki jak wymienię pojadę na hamownie sprawdzę czy wróciło do serii co do wykresu to sam jestem ciekaw co pokaże na gazie spadku mocy za bardzo nie odczuwam tylko vmax jest mniejszy 195km/h a na benzynie zamykam szafę
z paliwem to oczywista sprawa zawsze zalewam 20 litrów świeżego V-powera racing z Shella przed odpaleniem
szerszeniak tak jak mówisz każdemu się podoba coś innego moje bolero puściłem klubowiczowi za małe pieniądze mam nadzieję że mu służą co do mocy na razie nic nie mogę sprawdzić szukam przepływki jak wymienię pojadę na hamownie sprawdzę czy wróciło do serii co do wykresu to sam jestem ciekaw co pokaże na gazie spadku mocy za bardzo nie odczuwam tylko vmax jest mniejszy 195km/h a na benzynie zamykam szafę
z paliwem to oczywista sprawa zawsze zalewam 20 litrów świeżego V-powera racing z Shella przed odpaleniem
- tomziel_20
- Forum Audi 80
Coś tam się modziło przez wakacje nowy zawias już siedzi wydech Ultera na felgi wskoczyły nowe Yokohamy komfort jazdy o niebo lepszy jasne dywaniki srebrne listwy na progi znaczki z tylnej klapy poszły aut
Przeprowadziłem też renowację tylnej szyby z czystym sumieniem mogę polecić ten preparat jest rewelacyjny!!!! szyba wygląda jak nowa :):) nie sądziłem że tak niewielkim kosztem można uzyskać taki efekt szyba była cała matowa i porysowana przez wsteczne lusterko widziałem tylko mleko
Sportowy kit Ta-Technix 60/40 jednak coś tam siadło :D:D Sorry za jakość zdjęcie z kalkulatora
Przeprowadziłem też renowację tylnej szyby z czystym sumieniem mogę polecić ten preparat jest rewelacyjny!!!! szyba wygląda jak nowa :):) nie sądziłem że tak niewielkim kosztem można uzyskać taki efekt szyba była cała matowa i porysowana przez wsteczne lusterko widziałem tylko mleko
Sportowy kit Ta-Technix 60/40 jednak coś tam siadło :D:D Sorry za jakość zdjęcie z kalkulatora
- tomziel_20
- Forum Audi 80
Tak nowy kit z allegro nie miałem wcześniej styczności z sportowym zawieszeniem ale nie czuję żeby była jakaś taczka jeździ sie bardzo przyjemniepawełek pisze:Powiedz mi jak się jeździ na tym technixie? Kupiłeś nówkę z allegro?
Preparat mam z Diamondbrite mają świetne kosmetykiMaciekGie pisze:Szyba wyszła git, na miniaturce to myślałem, że jej nie ma w ogóle. Gdzie kupiłeś ten preparat do tylnej szyby ? Bo na allegro nie widzę...
Jest taki jaki chciałem mruczy wtedy kiedy chcę :) najlepszy efekt jak się zbija biegi powyżej 3tys obrotów auto chodzi jak seria więc na trasie nie jest uciążliweKORU pisze:Tłumik jest głośny czy fajnie sobie mruczy ?
- tomziel_20
- Forum Audi 80
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Ile juz km na nim zrobiłeś? Ociera Ci opona o nadkole?tomziel_20 pisze:Tak nowy kit z allegro nie miałem wcześniej styczności z sportowym zawieszeniem ale nie czuję żeby była jakaś taczka jeździ sie bardzo przyjemniepawełek pisze:Powiedz mi jak się jeździ na tym technixie? Kupiłeś nówkę z allegro?
-
- Audi 80 Klub