w sam naprawiam nie mogę się tego doszukać ? proszę o pomoc

te 2 biale to i tak nie maja znaczenia sprawdzczy jest na nich napiecie na zimnym silniku i tyle . Ten sygnałowy przewód u mnie jest czarny (idacy do kompa )czarny286 pisze:no wreszcie ktoś się odezwał,z góry dzięki za odp,powiem tak,chodzi mi konkretnie o kolory przewodów które idą od komputera i są podłączone do kostki której jest podpięta sonda lambda,takiego tematu nie znalazłem i na pewno w przyszłości się przyda komuś
naprawdę mam problem z tym,duże spalanie i kasa na te sondy
Wiem że,w sondzie to dwa białe to napięcie z tego jeden do masy idzie a czarny sygnał na komp.Ale chodzi mi o podłączenie i kolory przewodów od strony kompa w samochodzie.Jak możecie to podeślijcie jak to u was jest podpięte.Tam u mnie ktoś już chyba miał z tym problem i namieszał coś.Teraz jest kupa.
mowie ci do komputera idzie tylko jeden kabel i jest czarnyczarny286 pisze:czytałem że do tych bialych co są w sondzie idzie biało niebieski i po odpaleniu auta jest dopiero na nim napięcie 12 v,ale nie jestem pewien czy te od komputera samochodu mam dobrze podpięte do sondy i w tym jest problem