Chciałem swoją pompę zawieść na stół do ustawienia, czy jej demontaż to skomplikowana sprawa? Wiem że do założenia należy ustawić rozrząd, dlatego też nie będę jej zakładał sam ale ściągnąć chyba dałbym radę.

Pozdrawiam
Dokładnie ,zdejmowanie do tego pompy jest kompletnie bez sensu ,ustawienie dawki i wydatku szczątkowego to pikuś ,wszystko jest opisane .trepek pisze:Nie demontuj pompy bo nie ma takiej potrzeby. Twój problem ustawia się na samochodzie, na stole ustawia się głównie ciśnienie wewnętrzne pompy i jak narazie tego się trzymajmy.
http://forum.vwgolf.pl/vi...der=asc&start=0
Czerwona strzałka, wykręć ze dwa obroty, jak są takie problemy. Najwyżej później będziesz dokręcał
Wymiana góry pompy to opłacalny zabieg, zainwestuj w to
Co do tego to na pewno opłacalny bo przybywa trochę koników po tymspeed_killer pisze:Posiadam ekopompe i tak się zastanawiałem na wymianie grzybka na ten z LDA tylko nie wiem czy to opłacalny zabieg jest
Ja ci żle nie życzę ale z regenerowanym turbo różnie bywa .Ja bym wolał już jakąś używkę ,bo i kasa mniejsza i pewniejsza o ile nie będziesz szukał najtańszejspeed_killer pisze:tylko pierw muszę turbo do regeneracji zawieźć i wtedy zacznie się zabawa w podkręcanie <ok> <ok>