ja tam słyszałem dziś jak przeklinasz - u mnie masz BAN. Usuwam Cię ze znajomych na NASZEJ KLASIE. Sorry meeeenpenetrator pisze:jednak nie jestem taki zły i daję się lubić
banicja
-
doppel-zuber
- Forum Audi 80

-
penetrator
ja sądzę inaczej, dla mnie to jedt dobry żart <ok>trepek pisze:Ta wypowiedź lekko przekroczyła granicę dobrego smaku
ale właśnie - jak widać, nie każdy tutaj toleruje inne poczucie gustu czy inne poczucie humoru. <ok>
UWIELBIAM TO FORUM :lol:
[ Dodano: 2012-06-03, 22:50 ]
nieee, potne się roztopionym masłem ;-(doppel-zuber pisze:Usuwam Cię ze znajomych na NASZEJ KLASIE. Sorry meeeen![]()
![]()
Skoro kolega sie pyta dlaczego dostal bana i nikt nie raczy mu odpowiedziec to sie mu nie dziwie ze sie bulwersuje . W tym momencie na forum pada cien , i ludzie sobie mysla kiedy oni zostana zbanowani . Niedlugo poleca bany bo ktos pomalowal felgi w takim samym kolorze . Znam Spajkiego jest troche niezrownowazony ale to nie powod do banicji
. Wiekszosc rozumie jego "zarty" :mrgreen: :mrgreen:
. Wiekszosc rozumie jego "zarty" :mrgreen: :mrgreen:
- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Owszem, żart może i dobry ale przy rozmowie przy piwku i twarzą w twarz. Tutaj, na forum o dostępie ogólnym, obowiązuje jakaś kultura osobista.ja sądzę inaczej, dla mnie to jedt dobry żart
[ Dodano: 2012-06-03, 22:54 ]
5 strona, 2 odpowiedź od góry. Uczmy się czytać ze zrozumieniem.FelipeB4 pisze:Skoro kolega sie pyta dlaczego dostal bana i nikt nie raczy mu odpowiedziec to sie mu nie dziwie ze sie bulwersuje
Ładnie się czyta przynajmniej nie chce się spać siedząc i patrząc się bezczynnie w monitor <ok>
A tak na poważnie odpowiedź sprawcy zamieszania by wszystko wyjaśniła i było by po kłopocie.
Zdarzają cię różne przypadki na forach na A6 forum też miałem ostrzeżenie nie zgodnie z regulaminem. Napisałem do admina co mi je dał cytując punkty regulaminu forum i ostrzeżenie cofnięto mi.
Nie mniej jednak dziwna sprawa jak tak czytam od dech do dechy ten temat.
A tak na poważnie odpowiedź sprawcy zamieszania by wszystko wyjaśniła i było by po kłopocie.
Zdarzają cię różne przypadki na forach na A6 forum też miałem ostrzeżenie nie zgodnie z regulaminem. Napisałem do admina co mi je dał cytując punkty regulaminu forum i ostrzeżenie cofnięto mi.
Nie mniej jednak dziwna sprawa jak tak czytam od dech do dechy ten temat.
-
penetrator
każdy, kto mnie zna, wie, jak się odzywam na codzień. Tak samo odzywam się tutaj na forum. Czemu niby miałbym udawać kogoś, kim nie jestem? By być zakłamanym tak jak Ty i cała reszta moderatorów, którzy nigdy w życiu "nie" wypowiedzieli wulgaryzmów? Proszę Cię, dorośnij. Poważnie Ci mówię.trepek pisze:Owszem, żart może i dobry ale przy rozmowie przy piwku i twarzą w twarz. Tutaj, na forum o dostępie ogólnym, obowiązuje jakaś kultura osobista.
-
doppel-zuber
- Forum Audi 80

-
doppel-zuber
- Forum Audi 80

-
penetrator
A na czym? Na kłamaniu każdemu, by usłyszeli to, co chcą usłyszeć? buahahaha, proszę Cię, bo chyba zaraz wybuchnę śmiechem, chociaż mi naprawdę blisko do tego stanutrepek pisze: Bycie dorosłym nie polega na mówieniu wszystkiego tego co się chce tam gdzie się chce.
A to było poruszone na pierwszej stronie już, że to jugendy jakieś...KtosVW pisze:Spaykee, oni z Parady Normalności dzisiejszej wrócili, jeszcze fasonu nie zgubili... Sieg he...
Ja na Wasze nieszczęście przeklinam publicznie, i chyba wszyscy moi znajomi przeklinają publicznie. Tutaj w temacie chyba jesteś jedyny, który używa wulgaryzmów sam do siebie - co moim skromnym zdaniem jest strasznym zboczeniem....trepek pisze: A co ma niestosowanie wulgaryzmów do bycia zakłamanym? W towarzystwie nie przeklinam, na osobności owszem.
sie gra sie ma <ok>doppel-zuber pisze:
nizły z Ciebie dewiant meeen :-> :-> :->
- sagem
- Forum Audi 80

- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Najlepiej będzie jak niektórzy nie będą wchodzić między wódkę a zakąskę i temat zamknie się w swoim gronie, czyt. moderatorzy i spajki 
Ostatnio zmieniony 03 cze 2012, 23:03 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
-
penetrator
-
doppel-zuber
- Forum Audi 80