Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

banicja

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 04 cze 2012, 01:17

Marek, przy okazji Twojego drugiego wcielenia, uprzedzałem Cię, że jak znowu przesadzisz to wylecisz bez ostrzeżenia. Nie wytrzymałeś - wyleciałeś. Teraz udajesz wielce uciemiężonego i szukasz sprawiedliwości wśród punktów Regulaminu - cóż za hipokryzja. Wpierw trzeba się nauczyć tych zapisów przestrzegać, aby móc się później nimi zasłaniać.
morderca69 pisze:Poza tym, prosiłem - jeszcze na koncie spaykee, aby się odezwała osoba, która była odpowiedzialna za usuwanie moich postów. Od tego się wszystko zaczęło.
Z tego co pamiętam to nie prosiłeś, tylko żądałeś i to w dodatku niezbyt kulturalnie i to od tego wszystko się zaczęło. Jesteś niepoważnym człowiekiem, więc nie dziw się, że nie jesteś poważnie traktowany. Pogadałbym jeszcze z Tobą, ale późno się już zrobiło, a poza tym nie chce mi się już z Tobą gadać.

Jeszcze słówko do pozostałych sceptyków tego forum. Posiadanie samochodu marki Audi - model 80, nie zmusza nikogo do rejestrowania się na tej stronie i tolerowanie "despotycznych zapędów" tutejszej Administracji i niezbyt koleżeńskich klubowiczy. Jeżeli ktoś chciałby opuścić grono użytkowników, a nie może się zdecydować, to bardzo proszę o kontakt - chętnie służę pomocą.

Pozdrawiam.
IC69

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”