[80 B4 AYL] Project Audi VR6 by Seba
Po dłuższej przerwie spowodowanej małym wypadkiem w garażu, a dokładnie poślizgiem i wyje...niem niezłego łazana do kanału, co skończyło się wizytą na pogotowiu i szczęście w nieszczęściu tylko mocnym skręceniem nogi w kostce wracam do dalszych prac nad audi....
Z nowości:
Pomalowałem kolektor dolotowy i poprawiłem pokrywę zaworów
Zacząłem składać wszystko do kupki pod maską... dolot, kolektor, chłodzenie ogólnie masę pierdół. Ogólnie została jeszcze instalacja elektryczna którą pod maską mam w sumie już tak w połowie zrobioną, przewody od klimatyzacji i jeszcze parę pierdół i będę mógł się wziąć za środek którego jeszcze nie ruszyłem.
I to chyba na tyle, działam dalej mam nadzieje, że teraz bez poślizgów czasowych i dosłownych...
Z nowości:
Pomalowałem kolektor dolotowy i poprawiłem pokrywę zaworów
Zacząłem składać wszystko do kupki pod maską... dolot, kolektor, chłodzenie ogólnie masę pierdół. Ogólnie została jeszcze instalacja elektryczna którą pod maską mam w sumie już tak w połowie zrobioną, przewody od klimatyzacji i jeszcze parę pierdół i będę mógł się wziąć za środek którego jeszcze nie ruszyłem.
I to chyba na tyle, działam dalej mam nadzieje, że teraz bez poślizgów czasowych i dosłownych...
Hmm. Z tym powołaniem, może i tak jest, że się minąłem. Życie zawodowe jakoś mnie nie kręci, ale dzięki temu po pracy mogę realizować się w garażu. Pewnie jakbym to robił zawodowo nie dawało by mi to takiej frajdy i zarazem efekt byłby gorszy...
A auto będzie można obejrzeć jak go skończę, puki co nie za wiele jest do oglądania.
A auto będzie można obejrzeć jak go skończę, puki co nie za wiele jest do oglądania.
- jacek199315
- Forum Audi 80