Takie se B2 do latania na wsi i lansu pod remizą
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Aha, pytam bo sam myśle nad wymiana wszystkiego procz wlasnie dolu silnika, tez niby jest w dobrym stanie ale latka swoje ma, zajrze od spodu jak bedzie dobrze to tez narazie nie ruszam. Cewki sam ogarniales czy ktos Ci to przerabial? bo ja tez chcialem przejsc tylko na te 1.8T.Krycha pisze:Sagem, silnik seria tzn nie zakuty. Zmienione tylko profilaktycznie panewki i uszczelniacze na zaworach, jak się wysra to zakuje choć silnik zdrowy to powinien żyć.
- Paweł Olsztyn
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
wracam znowu, silnik swietnie bedzie sie prezentowal w czystej komorze, jednak zapomniales dodac do opisu ze najpierw trafil tam 1.8T a dopiero pozniej 2.2 :mrgreen:
majster wszystko super, moja sugestia zeby grill pierdyknac w lakierowana czern, bo taki wyblakly sie wydaje, a bling bling by dodal swiezosci z przodu, czekam na kolejne skladane graty
pozdro
majster wszystko super, moja sugestia zeby grill pierdyknac w lakierowana czern, bo taki wyblakly sie wydaje, a bling bling by dodal swiezosci z przodu, czekam na kolejne skladane graty
pozdro
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Kris i Dominik dzięki wielkie
Paweł napędy narazie z 7A + piasty z S2 Coupe, potem zobaczymy. A wskaźnik raczej nie bedzie sprawiał problemów
Kolczat przód założony jest tak ot poprostu, ramki idą do chromowania, a reszta w czarny połysk także bądź spokojny :mrgreen:
Paweł napędy narazie z 7A + piasty z S2 Coupe, potem zobaczymy. A wskaźnik raczej nie bedzie sprawiał problemów
Kolczat przód założony jest tak ot poprostu, ramki idą do chromowania, a reszta w czarny połysk także bądź spokojny :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 17 lis 2012, 13:01 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.