POTRZEBNY PROJEKT
Witam!
Oczywiscie ze poprawie i licze sie w 100% z waszym zdaniem, nawet moja zona powiedziala cytuje
"fajne!!! ale nasze autko nie jest takie brzydkie tak jak tu ty zrobiles musisz to poprawic!!!"
hehe jak juz moja zonka tak powiedziala to znaczy ze trzeba poprawic.
Ps.
Po 1 nalepka musi sie wyruzniac jakims charakterystycznym logo!!! to podstawa.
Po 2 musi zawierac wszystkie informacjie o naszej stronie.
Wszystko musi miec swoj artystyczny lad i pozadek. Jestem fotografem i wiem co mowie!
Prosba do was uzytkownikow a zwlaszcza do adminow!!!
Jesli posiadacie jakies drobne pomysly na poprawienie lub stworzenie nowego projektu czekam! Napewno postaram sie cos zlozyc, wspolnymi silami mysle ze to sprawnie pojdzie.
Moze pod wieczor wzuce nowy projekt :lol:
Pozdrawiam
szkodnik
Oczywiscie ze poprawie i licze sie w 100% z waszym zdaniem, nawet moja zona powiedziala cytuje
"fajne!!! ale nasze autko nie jest takie brzydkie tak jak tu ty zrobiles musisz to poprawic!!!"
hehe jak juz moja zonka tak powiedziala to znaczy ze trzeba poprawic.
Ps.
Po 1 nalepka musi sie wyruzniac jakims charakterystycznym logo!!! to podstawa.
Po 2 musi zawierac wszystkie informacjie o naszej stronie.
Wszystko musi miec swoj artystyczny lad i pozadek. Jestem fotografem i wiem co mowie!
Prosba do was uzytkownikow a zwlaszcza do adminow!!!
Jesli posiadacie jakies drobne pomysly na poprawienie lub stworzenie nowego projektu czekam! Napewno postaram sie cos zlozyc, wspolnymi silami mysle ze to sprawnie pojdzie.
Moze pod wieczor wzuce nowy projekt :lol:
Pozdrawiam
szkodnik
Bardzo chetnie ! Tylko potrzebuje pliku psd lub pliku coreloskiego zeby modz rozlozyc obraz na czesci, wtedy moge robic modyfikacje.IC69 pisze:Szkodnik napisałeś że :"Wszystko musi miec swoj artystyczny lad i porządek."
Może kierując się tą maksymą spróbował byś coś pokombinować przy projekcie który zaproponował "mario74".
@mario74 Jesli bylbys laskaw wyslac plik na email .
moj email:
szkodnik1@gemail.com
witaj szkodnik.
postaram sie dzisiaj podeslac tobie plik z tymi projektami, ale wczesniej musze go sciagnac od kumpla.
bo tak jak pisalem to Arbi to projektowal.
wiec postaram sie dzisiaj wyslac na twoj email.
[ Dodano: 2007-01-30, 17:39 ]
Witam.
Podsyłam małe poprawki projektow Arbiego.
Moze to wam sie spodoba.
Pozdrawiam
PROSZE KLIKAC NA OBRAZEK, BEDZIE WIDOCZNY W CALEJ OKAZALOSCI
postaram sie dzisiaj podeslac tobie plik z tymi projektami, ale wczesniej musze go sciagnac od kumpla.
bo tak jak pisalem to Arbi to projektowal.
wiec postaram sie dzisiaj wyslac na twoj email.
[ Dodano: 2007-01-30, 17:39 ]
Witam.
Podsyłam małe poprawki projektow Arbiego.
Moze to wam sie spodoba.
Pozdrawiam
PROSZE KLIKAC NA OBRAZEK, BEDZIE WIDOCZNY W CALEJ OKAZALOSCI
Wiatam. Pozdrowienia dla Arbiego. fajny projekcik.Nabrał wyrazu krórego potrzebował.
Martwi mnie tylko że starania o logo skupiają tak małe grono użytkowiczów. Jutro bede się widział z miłąosobą pracującą w dukarni i podpytam się o koszty druku takiego logo.Wielkości znaczka PL.Wiem że trzebaby zamówić wiekszą ilość aby podjęli się druku.Obawiam się że były by problemy (tak jak z podkładkami pod tablice)ze zgromadzeniem chetnych do zakupu naklejek(ubolewam nad brakiem aktywności członków klubu)
POZDROWIENIA Z WLOCLAWKA DLA PRAWDZIWYCH FANÓW AUDI
Martwi mnie tylko że starania o logo skupiają tak małe grono użytkowiczów. Jutro bede się widział z miłąosobą pracującą w dukarni i podpytam się o koszty druku takiego logo.Wielkości znaczka PL.Wiem że trzebaby zamówić wiekszą ilość aby podjęli się druku.Obawiam się że były by problemy (tak jak z podkładkami pod tablice)ze zgromadzeniem chetnych do zakupu naklejek(ubolewam nad brakiem aktywności członków klubu)
POZDROWIENIA Z WLOCLAWKA DLA PRAWDZIWYCH FANÓW AUDI
Dla prawnego oka widać tarcze prętościomierza i jest akuracik moim zdaniem,jak by ją powiększyć to by to wyszło troszke glupio.
Mam tytanko do mario74-w jakim programie to było robione?
Ja jestem za tym projektem.Leprzego już nie widze i dalsze modyfikacje mogą zepsuć caly projekt.
Takie jest moje zdanie
Mam tytanko do mario74-w jakim programie to było robione?
Ja jestem za tym projektem.Leprzego już nie widze i dalsze modyfikacje mogą zepsuć caly projekt.
Takie jest moje zdanie