[80 B4 2.3 NG] Nie trzyma wolnych obrotów
-
- Forum Audi 80
witam wg to mam takie pytanie bo kiedys juz to pisalem ale nikt mi nie odpowiedzial mam problem z regulatorem biegu jałowego poniewaz nie mam w nim pradu!! czyscilem styki wymienialem bezpieczniki i nie mam w nim zasilania. jak podepne na krotko z akumlatora to oczywiscie dziala obroty ladnie chodza i na PB i na LPG nie moge tego ogarnac czy ktos mial taki problem i udalo mi sie go naprawic?
-
- Forum Audi 80
własnie silniczek jest dobry bo go wyczyscilem i w pracy mi go elektrycy sprawdzili 12v i silniczek odpalal ale poprostu wg nie mam pradu w kablach w samochodzie mam jakis schemat do tego ale poprostu pytam czy ktos nie mial takiego problemu zeby obejsc to cale szukanie i instalacji bo wiadomo ze grzebanie w tym jest tragiczne
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
witam za swirowanie odpowiada czujnik temperatury ten 4 piny bo rowniez mam problem z zegarami z temp. i paliwem. wykrecilem go przeczyscuilem no i robi ale czasem jeszcze ma odchyly. Podobno zamienniki z tego co sie oczytalem to szmelc i nie wiadomo jeden na ile wskazuje poprawnie czy ktos przypadkiem nie ma takiego do opchniecia z jakiegos rozebranego samochodu? oczywiscie w rozsadnej cenie;pp
-
- Forum Audi 80
okej sprawdze to dziekuje za podpowiedz jak to rozkminie to napisze o efektach
[ Dodano: 2012-12-16, 17:10 ]
prosze was o pomoc wiem ze moze to nie temat zeby pisac to tutaj ale chodzi mi o instalacje LPG dzisiaj rano wsiadam do samochodu odpalam na benzynie i przezucam na LPG a tu nagle samochodu gasnie powtarzam to pare razy i jest tak samo a nagle zlapie chwile dziala i znow gasnie nie wiem co to moze byc filtr wymieniony co dopiero w tatym tygodniu moze przejechane 100km. nie sprawdzalem czy jest napiecie w kablach do elektrozaworu poprostu zglupialem dzisiaj niedziela to nie pasuje grzebac przy tym oczywiscie dodam ze na PB dziala idealnie moze ktos mial taki przypadek
[ Dodano: 2012-12-16, 17:10 ]
prosze was o pomoc wiem ze moze to nie temat zeby pisac to tutaj ale chodzi mi o instalacje LPG dzisiaj rano wsiadam do samochodu odpalam na benzynie i przezucam na LPG a tu nagle samochodu gasnie powtarzam to pare razy i jest tak samo a nagle zlapie chwile dziala i znow gasnie nie wiem co to moze byc filtr wymieniony co dopiero w tatym tygodniu moze przejechane 100km. nie sprawdzalem czy jest napiecie w kablach do elektrozaworu poprostu zglupialem dzisiaj niedziela to nie pasuje grzebac przy tym oczywiscie dodam ze na PB dziala idealnie moze ktos mial taki przypadek