na pewno musisz całą deskę wybebeszyć i to nie jest robota na 4-5 godzin

do tego zabawy pod maską

na liczę że zejdzie mi na to jakieś dwa dni spokojnej roboty

no nie wiem czy 2 dni starcza ponad pól dnia sama instalka przeróbka z manuala na klimatronik u dyda85 zajęła mi dzień a sobie cały klimatronik zajął mi 3 pełne dniMortiis pisze:Damka250 ja mam już u siebie komplety climatronic (mam nadzieje) i będę zdawał relacje z prac czy da się samemu to założyć![]()
na pewno musisz całą deskę wybebeszyć i to nie jest robota na 4-5 godzin![]()
do tego zabawy pod maską![]()
na liczę że zejdzie mi na to jakieś dwa dni spokojnej roboty
Tak wyswietlacz firmy BORG potrzebujesz, w instalacji powinna byc juz przyszykowana wtyczka koloru żółtego do wyswietlacza. Czujnika nie potrzebujesz zmieniać ani dawać dodatkowegodelik pisze:chodzi o czujnik temp zewnetrznej podobno nie dziala climatronic pod wyswietlaczem temperatury vdo, trzeba zmienic temrometr na borg? i czujnik tez? czy sam wyswietlacz? by climatronic sprawnie dzialal?
W wiązce climatronic'a powinna być wtyczka jednak możliwe, że przysknerzyli i trzebia wpinać się w wiazkę od tronica, wtedy sygnał z czujnika bierzesz z panelu nawiewów.delik pisze:nie mam ori wiazki od temoemetra trzeba sie wbic sygnal z czujnika temp zenwtrzenj gdzies do wiazki klimy?
Pewnie, ze montowałem tyle, ze w B3, w B4 masz prościej, bo nie trzeba stosowac dodatkowego czujnika temp. tylko wystarczy zakupic wyswietlacz BORG'a. W B3 nawet to nie przejdzie, i trzeba brać sygnał z dodatkowego czujnika temp.delik pisze:montowal ktos climatronica do wersji bez niej? bo ptorzebuej konkrety... pozdr