[ALL] Air Ride
- karolas123
- Forum Audi 80
Ja swoje juz wy testowałem i do rana nic powietrza nie uciekło wiec uszczelnienie trzyma bardzo ładnie, teraz zabieram sie za drugi amorek ale to juz z górki. Ktoś poleci jakieś rozdzielacze z dobrymi przepływami? Przytargałem z roboty wiadro wszelakich festo ale one małe przepływy maja i poduszka wolno sie napełnia, podobno sprawdzaja sie od lpg 8mm? Jakieś alternatywy w dobrej cenie? Mam w robocie jeszcze stara wyspe tez festo tylko na weze 20mm moze to bedzie lepsze?
na zaworkach gazowych bedzie wolno. ale kiedys widzialem w hydraulice silowej rozdzielacze mechaniczne z mozliwoscia sterowania elektryka na przewodach chyba 25-28. BYLO BY SZYBKO niestety koszt 700zl .
jak chcesz to podpytaj kogos od alarmow domowych to zrobia ci sterowanie z. pilota! kumpel sie zajmuje i powiedzial ze za 200 zl moze mi to zrobic. wystarczy pilot odbiornik i sterownik. wydaje sie ze to trudne ale to proste jak drut. sam mialem robic air u siebie ale niestety plan jest tylko moim marzeniem. moze za rok sie uda
jak chcesz to podpytaj kogos od alarmow domowych to zrobia ci sterowanie z. pilota! kumpel sie zajmuje i powiedzial ze za 200 zl moze mi to zrobic. wystarczy pilot odbiornik i sterownik. wydaje sie ze to trudne ale to proste jak drut. sam mialem robic air u siebie ale niestety plan jest tylko moim marzeniem. moze za rok sie uda
szukaj po allegro zaworów pneumatycznych na 12V, im wieksza srednica przekrtoju tym lepiej, jak zrobisz na przewodach 10mm i zawory beda mialy przelot 10mm to bedzie wystarczajaco szybko.
Sterowanie z pilota to sie robi za 60zl wykorzystujac pilot od alarmu samochodowego taki co sie zaklada jak ktos nie ma centralnego z pilota.
Sterowanie z pilota to sie robi za 60zl wykorzystujac pilot od alarmu samochodowego taki co sie zaklada jak ktos nie ma centralnego z pilota.
-
- Forum Audi 80
air ride
witam ja tu nowy jestem ale u siebie w b4 wlasnie zakonczylem część prac zwiazanych z air to znaczy mam juz zamontowane wszystkie poduszki zostaje zrobic sterowanie ale to juz pestka nie zalezy mi na szybkosci wiec polece na zaworach gazowych
Pochwale sie ze koszt 4 poduch z okuciami to tylko 480pln oczywiscie wszystko robilem sam
a tu kilka fotek
[URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/542/20130406183107.jpg/]RL]
Pochwale sie ze koszt 4 poduch z okuciami to tylko 480pln oczywiscie wszystko robilem sam
a tu kilka fotek
[URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/542/20130406183107.jpg/]RL]
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80