[Audi 80 B3] czarna 80 by paweł, End of Story :/
No i kolejna 80 na forum stłuczona :-x było małe bum, szkody: rozwalony doszczętnie grill, wgnieciony pas przedni prawie do samej chłodnicy, rozwalona osłona pomiędzy zderzakiem a chłodnicy i lampami, pogięta listwa pod lampami, urwane mocowanie lampy, zdjęty zderzak i oberwane mocowanie, rozwalona kratka w zderzaku....
, , , ,
założyłem stary grill żeby jakoś jeździc, więcej foto po weekendzie jak rozbiorę :cry:
, , , ,
założyłem stary grill żeby jakoś jeździc, więcej foto po weekendzie jak rozbiorę :cry:
Ostatnio zmieniony 17 lut 2013, 15:47 przez Pavell, łącznie zmieniany 1 raz.
no na szczęście nie, ale chyba jakiś sezon na 80 jest pas przedni to raczej kupic na szrocie bo nie ma sensu się bawic w prostowanieKoralB3 pisze:Wszedłem bo myślałem że kolejne stracone audi a tu praktycznie śladu nie ma .. nie panikuj :roll:
[ Dodano: 2013-01-27, 10:43 ]
chociaż jest tylko zgięty w stronę chłodnicy, sam nie wiem...
no mogło, przed uderzeniem wyratował mnie śnieg i zmarznięta bryła wielkości starego telewizora :mrgreen: bo dupłem w to, obróciło mnie i tyłem siadłem w śniegu przy samym płocie... na szczęście tyłek cały <uhh> chociaż początkowo leciałem w przystanek ale się wyratowałem a w drugą stronę brakło czasu.
ps. polecam wozic szuflę w bagażniku, przydaje się <haha> teraz mogę się śmiac
sie wieduo pisze:w razie czego wszystko mam
ps. polecam wozic szuflę w bagażniku, przydaje się <haha> teraz mogę się śmiac