[b3] Stylizacja - koncepcja, dodatki, opinie
Mam nadzieje ze właściciele nie będą mieli za złe że pokazuje ich autka..ale jako jak najlepszy przykład więc:
AKP B3eczki
Do tego powinieneś dążyć. Niestety sprzedający Cię najzwyczajniej oszukał mówiąc że to B4.. prawda może być okrutna, bo jest bardzo duże prawdopodobieństwo że twoja 80ka dostała "po twarzy" i złożono ją na częściach od B4. Brewki out zdecydowanie. Resztę masz w linku powyżej.
Pzdr.
AKP B3eczki
Do tego powinieneś dążyć. Niestety sprzedający Cię najzwyczajniej oszukał mówiąc że to B4.. prawda może być okrutna, bo jest bardzo duże prawdopodobieństwo że twoja 80ka dostała "po twarzy" i złożono ją na częściach od B4. Brewki out zdecydowanie. Resztę masz w linku powyżej.
Pzdr.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
ja tez kiedys myslalem ze ciemne szyby i spojlery sa cool
nie sa!!!!!
audi ma oryginalne czesci piekne
-soczewki
-zderzak S2
-tylni competetion
-lusterka RS
felunek to podstawa to 50%albo i wiecej sukcesu
wazne zeby tez nie przesadzic z malowaniem wszystkiego pod kolor budy bo wyglada wtedy jak by wpadl do puszki z farba
[ Dodano: 2007-11-11, 16:04 ]
chodz bleda na szybe bo o nia ci chyba chodzilo wyglada nawet nawet tylko nie pomyl modelu tobie potrzebna jest do b3
nie sa!!!!!
audi ma oryginalne czesci piekne
-soczewki
-zderzak S2
-tylni competetion
-lusterka RS
felunek to podstawa to 50%albo i wiecej sukcesu
wazne zeby tez nie przesadzic z malowaniem wszystkiego pod kolor budy bo wyglada wtedy jak by wpadl do puszki z farba
[ Dodano: 2007-11-11, 16:04 ]
chodz bleda na szybe bo o nia ci chyba chodzilo wyglada nawet nawet tylko nie pomyl modelu tobie potrzebna jest do b3
Ostatnio zmieniony 11 lis 2007, 18:03 przez rafalaudi1, łącznie zmieniany 1 raz.
Taka mała prośba aby pisaliście pełnymi nazwami, bo jeszcze sie nie orientuje w wszelakich skrótach jakimi operujecie.
-ile kosztuje gleba ( obnizenie jak narazie zajazyłech 8-) ) i o ile obniżyć
-ladne zdesie ori << co to jest?? ( zderzaki originalne tak ?? )
- narazie układam projekt, potem zbieranie kasy i przeróbka ale pierwszą rzeczą jaka muszę kupić to jakieś radio ( nie lubie jezdzic jak nie ma muzyki ) bo poprzedni właściciel maniak car audio zdja cały osprzet ( ten sprzęt był droższy od auta )
-ile kosztuje gleba ( obnizenie jak narazie zajazyłech 8-) ) i o ile obniżyć
-ladne zdesie ori << co to jest?? ( zderzaki originalne tak ?? )
- narazie układam projekt, potem zbieranie kasy i przeróbka ale pierwszą rzeczą jaka muszę kupić to jakieś radio ( nie lubie jezdzic jak nie ma muzyki ) bo poprzedni właściciel maniak car audio zdja cały osprzet ( ten sprzęt był droższy od auta )
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja ci też polecę serię z małymi smaczkami. Felgi są ważne jak i lampy i tutaj małe ale do rafalaudi1 - nie każdemu podoba się to samo i nie do każdej Niuni (kolor) pasują czarne lampy - ale są one w rzeczy samej piękne! Moim zdaniem mogą z nimi konkurować tylko lampy z wersji USA/Japan.
Wracając do tematu to zmień maskę na B3 i może grill bez znaczka - brewki jak w tym kolorze mi jakoś nie pasują... do tyłu blenda na szybę i pod tablicę rejestracyjną, inny felunek, i ewentualnie jak kasy starczy to zderzaczki od Coupetki:-)
Na koniec oczywiście wypadałoby (czego koledzy nie nadmienili) nalepić klubową wlepkę
Moja niunia do oglądania w Centrum-->galeria albo w linku w opisie.
Co do radia to polecam Ci kennwoody - zależy tez jaką kasą dysponujesz...
Wracając do tematu to zmień maskę na B3 i może grill bez znaczka - brewki jak w tym kolorze mi jakoś nie pasują... do tyłu blenda na szybę i pod tablicę rejestracyjną, inny felunek, i ewentualnie jak kasy starczy to zderzaczki od Coupetki:-)
Na koniec oczywiście wypadałoby (czego koledzy nie nadmienili) nalepić klubową wlepkę
Moja niunia do oglądania w Centrum-->galeria albo w linku w opisie.
Co do radia to polecam Ci kennwoody - zależy tez jaką kasą dysponujesz...
- Daniello85
- Audi 80 Klub
zgadzam sie z toba w 100% Jacek.Oofol pisze:czarne lampy - ale są one w rzeczy samej piękne! Moim zdaniem mogą z nimi konkurować tylko lampy z wersji USA/Japan.
co do naklejki to była ona do kupienia w naszym klubie moze jeszcze bedzie ale nieobiecuje...
co do radia to znowy zgadzam sie z Oofolem Kenwoody sa najlepsze i kupisz dobrego kenwooda w cenie ok 300 zł
co do gleby to najrozsądniej na nasze polskie drogi jest gleba -40/-40
maska zmien sobie na org b3 a tą sprzedaj
gril bez znaczka np FK Automotive
jesli chodzi o przednie lampy to niekazdego stac na orginalne soczewki zawsze mozna cos zrobic z tymi co masz jakies małe rezanie
jakas felga 15 lub 16 i bedzie pieknie
blenda od A90 na klape
zderzaki tez tanie niesa od coupe tymbardziej od Competition wiec zawsze mozna tanszym kosztem załozyc dokładki zderzaka w stylu kamei lepiej to wygląda niz jakies spoilery tak chcetnie zakładane przez włascicieli opla calibry
sluchaj co kolega mowi opony z dobra fela 17" i zobaczysz jak bedzie slicznie wygladac zderzak od b4 badz S2 i nabierze sportowego wygladu no i ciemne szyby dla mnie to podstawa zainwestuj w sprzet grajacy to robi lepsze wrazenie od spojlerow ktore nic nie dajarafalaudi1 pisze:pierwsze dolacz w opisie skad jestes
fajne autko chodz maska lepsza b3
spojlery sobie podaruj
moze zdezak od b4 na przud skoro masz taka maske a wiecej to wiekszy wymiar felunku i mucha nie siada
zadnych czarnych lamp z tylu
najpierw tego problemu muszę sie pozbyć viewtopic.php?t=9515 następnie zacznę zbierać kasę na radio a potem doprowadzić niunie do klasyka b3, jak patrzyłem na wasze auta to doszedłem do wniosku ze szkoda kasy na wiejski tuning bo bez tego wygląda zajefajnie;] i z klasa wygląda a nie jak zabawka dla dziecka :lol:
jeżeli chodzi o dobre przykłady modów B3 to pozwole sobie zaproponować to autko (mam nadzieje, że kolega się nie obrazi) viewtopic.php?t=3549 :mrgreen: