probowalem byc grzeczny ale to sie robi nismaczne..
ktos usunal moj post z przykladem ogloszenia.
w odpowiedzi na maila dostalem nawet nie wiem od kogo zarzut ze to reklama..smieszne.to samo goloszenie mam w dziale goloszen wiec jaka to reklama???
do tego jajka tego moda poszly chyba na swieconke bo sie nie podpisal..
wkleje ponownie tutaj ten post i czekam na konsturktywne wyjasnienie co tu jest reklama???
jestem bardzo daleki od reklamowania sie tutaj tak jak to maja w zwyczaju niektorzy userzy..co wiecej reklamy te reklamuja niejako przyczyne powstania restrykcji na forum.
Cytuje swoj poprzedni post w ktorym prosze wymoderowac tresc ktora jest reklama.
Witaj tomkom1,
Twój Post napisany przez Ciebie na: "Audi 80 Klub Polska", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: post reklama,stary bez jaj.Albo konstruktywnie albo wcale.
Ja też mam firmę ale nie pociskam reklamy na lewo i prawo
Link do tematu:
https://audi80.pl/viewtopic.php?t=78399
Twój post:
Temat: "dyskusja na temat nowego regulaminu dzialu gielda..."
luk_OP_Q89 , Kolego...jest rownouprawnienie..dlaczego ty masz pierwszy widziec atrakcyjne ogloszenie o sprzedazy np soczewek za 500zl komplet?
Nie uwazasz ze moze to rodzic rozne domysly?Czytaj ze zrozumieniem moja wypowiedz..Po raz pierwszy postaralem sie napisac bez bicia piany a mimo to ty wyciagasz znowu slowa z kontekstu...To forum ma wiele wspolnych zeczy z a6klubem.m.in adm.wiec powiem ci ze na tamtym forum spotkala mnie taka sytuacja..gdzie wystawilem ogloszenie na wabia...i po kilku chwilach mialem pw nie od moderatora..ale od osoby kolegi ktoregos z modow z zapytaniem czy bede to sprzedawal za tyle i tyle i ze on kupuje wiec moze nie wystawiac tego ogloszenia wogole...
Sami powodujecie i prowokujecie sytuacje ktore w przyszlosci narobia tutaj kwasu.Nie pisalem tego wszystkiego zlosliwie..chcialem podzielic sie uwagami i doswiadczeniami...
Dla mnie ten regulamin nadal jest martwy..dlaczego???dlatego ze nie mozna odpowiadac w dziale kupie...
nie mialem tutaj raczej klopotow z moderatorami..i niee mam zamiaru miec...apeluje zeby nie poczuli sie teraz jako panowie i wladcy..
Napisales kolego handlarz..oki mozesz tak do mnie mowic..przez 5 lat uczylem sie o marce i modelach przed 97 rokiem..Potem zaczalem je rozbierac i zrobilem z tego zrodlo utrzymania..Jezdze audi 100 c4 wiec kokosów nie zbiłem jak narazie..Uwazam i mysle ze slusznie ze oferuje towar o ktorym coskolwiek wiem.Klubowicz nie kupuje od ziemniaka ktory masowo rozbiera 5 aut dziennie i nie ma czasu przyjrzec sie kazdej zeczy..dzis rozebral 3 fordy i audi to wystawi to na allegro..
Oczywiscie ze bede wystawial to na allegro-tam wiaze sie to z odpowiedziami na pytania czesto niedoinformowanych osob z zewnatrz..te wszystkie wyjasnienia okreslenia jak pomoc itp..To wlasnie jest to co odroznia handel tutaj od handlu na allegro.allegro bedzie pochalnialo wiecej czasu.Wiec automatycznie towar bedzie drozszy..Jednoczesnie nawet jesli znajde kaprys i sprzedam go w mega atrakcyjnej cenie to jest duza szansa ze kupi go jakis lowca okazji spoza forum..
Nadal nikt nie odpisal mi na zasadnicze pytanie..chce sprzedac komplet termometr z czujnikiem.czy wystarczy jesli w ogloszeniu podam zdjecie cene i informacje ze czesc pochodzi z tego auta na czesci-i tutaj link do ogloszenia na tablica pl.
przyklad:
sprzedam termometr borg wraz z kostka zolta.czujnik temperatury na przewodzie 2 pinowym.cena xxxzl.
tutaj zdjecie zeczywistego przedmiotu
kontakt pw lub gg.
przedmiot pochodzi z tego samochodu:
http://tablica.pl/oferta/a6-c4-cala-na- ... 2hgdN.html
czy tak moze wygladac ogloszenie?czy to wystarczy?
edit.usunąlem cene bo byc moze o nia chodzi..
edit2.usunalem slowo sekta skoro obraza kogokolwiek.