dyskusja na temat nowego regulaminu dzialu gielda...
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
każdy z modów możeDaevit pisze:Możecie mi powiedzieć kto zajmuje się moderowaniem ogłoszeń w tym dziale?
potrzebne są linki do serwisu aukcyjnego a twoje nie miały tylko jedno miałoDaevit pisze:Wystawiłem 4 ogłoszenia i tylko jedno jakoś znalazło pozytywna opinię któregoś moda.
Reszta usunięta bez podania powodu.
IC69, ja wlasnie pisze z mysla o tym co kolega napisal ponowne szukanie linkow do zdjec potem do ogloszen itp..moze wprowadzcie jakis termin karencji tzn jakis miesiac na oswojenie sie z tym.kazdemu moze sie trafic slabszy dzien i zapomni na koncu ogloszenia o linku do aukcji..nie tlumacze tu kogokolwiek ale forum ma byc przyjazne a nie restrykcyjne tak ja przynajmniej mysle.
a tak podam przyklad.jest czegos brak.jest wpis moda.ktos to poprawia i od razu widzi do kogo napisac ze poprawil i poprosic o ponowna aktywacje ogloszenia..szybko ladnie i bez spiec
a tak podam przyklad.jest czegos brak.jest wpis moda.ktos to poprawia i od razu widzi do kogo napisac ze poprawil i poprosic o ponowna aktywacje ogloszenia..szybko ladnie i bez spiec
gibaj, powtorze to co juz raz mowilem..mam takie samo prawo tu zagladac jak kazdy uzytkownik.
z tym bajo tez uwazaj.jak juz wyzej pisalem raz ktos mi tak to wmawial i wmawial az skonczylo sie bajo przez poltorej tysiaca osob.
jaki szum?czy wy wszedzie szukacie spisku i dymu?dla was normalna dyzkusja juz nie istnieje??bo na razie widze ze jedynie z ickiem jeszcze tutaj sir rozmawia konstruktywnie.masz mi cos do powiedzenie co do pierwszego postu i uwag ktore tam zawarlem?odpowiedz ale merytorycznie a nie na zasadzie nie podoba sie to wynocha.
cecha dobrego moderatora i admina jest umiejetnosc przekonania do swoich racji a nie deletowania..bo to potrafi zrobic kazdy.
wiecej sie tu nie odzywam.
z tym bajo tez uwazaj.jak juz wyzej pisalem raz ktos mi tak to wmawial i wmawial az skonczylo sie bajo przez poltorej tysiaca osob.
jaki szum?czy wy wszedzie szukacie spisku i dymu?dla was normalna dyzkusja juz nie istnieje??bo na razie widze ze jedynie z ickiem jeszcze tutaj sir rozmawia konstruktywnie.masz mi cos do powiedzenie co do pierwszego postu i uwag ktore tam zawarlem?odpowiedz ale merytorycznie a nie na zasadzie nie podoba sie to wynocha.
cecha dobrego moderatora i admina jest umiejetnosc przekonania do swoich racji a nie deletowania..bo to potrafi zrobic kazdy.
wiecej sie tu nie odzywam.
:shock: a to też wg mnie to jest reklama bo jakby miała być pomoc to by poszło dyskretne pwtomkom1 pisze:chcecie kolejny przyklad rownouprawnienia???prosze bardzo...moderacja ma prawo i przywilej reklamowania czyichs czesci czy uslug..i to w sposob perfidny...
bo tylko im wolno otwarcie na forum anpsiac jak tutaj...
https://audi80.pl/b4-cabrio-coupe-ku ... htm#846414
ok.intencje moze i dobre..ale..nikt inny jak moderaotor nie ma mozliwosci napisac takiego posta w ogloszeniach...tylko moder ma prawo odpowiedziec...czy ta odpowiedz nie powinna zawierac tylko uwagi odnosnie samej poprawnosci ogloszenia?
-
gibaj
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
ok może przesadziłem z tym bajo
słuchaj wiadomo że każdemu nie dogodzi
nie wiem kto twoje ogłoszenie usunął ale nie o to chodzi
masz pretensje że to że tamto
chcemy po prostu żeby wszystko było ok na forum i jeśli ktoś zrobi kiszkę w handlu to niestety ale nie mamy na to wpływu
i nie strasz mnie bo się ciebie akurat zupełnie nie boję :mrgreen:
nie chcemy robić userom na złość ale trzeba by jakoś to wszystko pogodzić
piszesz że my możemy sobie kupować części przed akceptacją ogłoszenia :shock:
niby tak ale.....
ja nie mam audi
ysiul nie ma audi
luk nie ma audi itd itd
skoro twierdzisz że tak jest podaj przykład ? :?:
ale tak ok niech tam np tak będzie że ktoś dał ogłoszenie że sprzeda soczki za 1000zł
ok biorę je i co??????????
jeszcze jedne wezmę?????? aha niby tak mogę przecież polecić mojemu koledze za nim zobaczą to inni <osohozi> :roll:
wiesz co ? :shock:
jeśli każdy by tak handlował to pewnie za pół roku lub mniej każdy każdego by zastrzelił za żarówkę do halogenu
słuchaj wiadomo że każdemu nie dogodzi
nie wiem kto twoje ogłoszenie usunął ale nie o to chodzi
masz pretensje że to że tamto
chcemy po prostu żeby wszystko było ok na forum i jeśli ktoś zrobi kiszkę w handlu to niestety ale nie mamy na to wpływu
i nie strasz mnie bo się ciebie akurat zupełnie nie boję :mrgreen:
nie chcemy robić userom na złość ale trzeba by jakoś to wszystko pogodzić
piszesz że my możemy sobie kupować części przed akceptacją ogłoszenia :shock:
niby tak ale.....
ja nie mam audi
ysiul nie ma audi
luk nie ma audi itd itd
skoro twierdzisz że tak jest podaj przykład ? :?:
ale tak ok niech tam np tak będzie że ktoś dał ogłoszenie że sprzeda soczki za 1000zł
ok biorę je i co??????????
jeszcze jedne wezmę?????? aha niby tak mogę przecież polecić mojemu koledze za nim zobaczą to inni <osohozi> :roll:
wiesz co ? :shock:
jeśli każdy by tak handlował to pewnie za pół roku lub mniej każdy każdego by zastrzelił za żarówkę do halogenu
uspokoiles emocje..to dobrze..
ja podalem przyklady.i naprawde w 101 procentach to byla moja dobra wola.zastanow sie chwile..nawet jesli siedze tu tylko dla ogloszen to tymbradziej nie robilbym bym tam bajzlu.nie chce tez prowokowac awantur.nie chce tez podporzadkowywac sobie zasad forum.
to byla tylko moja sugestia w dobrej woli.icek wyjasnil mi co nieco jesli chodzi o najwazniejsza rzecz czyli link i dla mnie koniec tematu.mimo zwrocenia uwagi nie zmieniacie nic i oki macie do tego prawo.Amen.
ja podalem przyklady.i naprawde w 101 procentach to byla moja dobra wola.zastanow sie chwile..nawet jesli siedze tu tylko dla ogloszen to tymbradziej nie robilbym bym tam bajzlu.nie chce tez prowokowac awantur.nie chce tez podporzadkowywac sobie zasad forum.
to byla tylko moja sugestia w dobrej woli.icek wyjasnil mi co nieco jesli chodzi o najwazniejsza rzecz czyli link i dla mnie koniec tematu.mimo zwrocenia uwagi nie zmieniacie nic i oki macie do tego prawo.Amen.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

Stary przez takie teksty odzywam się w tego typu tematach.tomkom1 pisze:z tym bajo tez uwazaj.jak juz wyzej pisalem raz ktos mi tak to wmawial i wmawial az skonczylo sie bajo przez poltorej tysiaca osob.
Sugerujesz/grozisz w dwóch postach że jak się obrazisz i sobie pójdziesz to popędzi za tobą tłum?To jest ta dobra wola?Dziś nie pryma aprylis :mrgreen:
Nikt nie ogranicza/ograniczy twojego prawa do wypowiedzi na forum tak długo jak będziesz to robił w sposób który tu obowiązuje.
Ja chamówy i złej woli tolerował nie będę,nawet w święta.
luk_OP_Q89, teraz ty mnei obrazasz ale wybaczam ci .swieta sa.
nikomu nie groze.Naucz sie czytac ze zrozumieniem i to nie jest akurat obraza.Bo nie czytasz a wylapujszes slowka.Czy ja gdzies grozilem ze zabiore tlumy?to moderatorzy tutaj co chwile proponuja ze jak mi sie nie podoba to moge tu nie wchodzic.jesli beda tak proponowali wiekszej grupie a to zauwazylem nawet nie bedac tutaj czestym gosciem,to w koncu ta grupa zeczywiscie odejdzie..to nie temat na ta dyskusje.prosze administratora o zamkniecie tego tematu.swoje informacje uzyskalem i nie widze powodu aby kontynuowac.jesli ktos cos ma do mnie to zapraszam na pw.
nikomu nie groze.Naucz sie czytac ze zrozumieniem i to nie jest akurat obraza.Bo nie czytasz a wylapujszes slowka.Czy ja gdzies grozilem ze zabiore tlumy?to moderatorzy tutaj co chwile proponuja ze jak mi sie nie podoba to moge tu nie wchodzic.jesli beda tak proponowali wiekszej grupie a to zauwazylem nawet nie bedac tutaj czestym gosciem,to w koncu ta grupa zeczywiscie odejdzie..to nie temat na ta dyskusje.prosze administratora o zamkniecie tego tematu.swoje informacje uzyskalem i nie widze powodu aby kontynuowac.jesli ktos cos ma do mnie to zapraszam na pw.