Ten z Suwałk to Marek, a ten z programu Artur chyba.PieterB pisze:Hmm wiecie co to chyba nie ten koleś co zapodałem, bo dziś oglądałem powtórkę i gościu mówił ze jest z Piastowa pod Warszawą, a ten ma w profilu Suwałki!
Chyba że to jest ten jego kolega który rzekomo namówił go go udziału w tym programie.
Samochód marzeń - kup i zrób
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Coś na ten temat wiem, zanim kupiłem to obejrzałem z 15 sztukTomeczek20 pisze:ciężko jest znaleźć B4 w dobrym stanie w dzisiejszych czasach.
Ale z tym zalewaniem świeżym olejem i spuszczaniem go po tysiącu kilometrów żeby wypłukać brudy to gość trochę przesadził - tym bardziej jeśli jest to drogi olej. Już lepiej wlać płukankę do starego i spuścić syf po 15 minutach.
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
Wcale nie. Wystarczy obejrzeć Fani 4 Kółek, Tam jest praktycznie wszystko pokazane Oczywiście lekko w skrócie, jak wymontowywuje, tłumaczy co do czego i składa część. A cały odcinek trwa 1h. Tylko, gdzie tu porównywać Polskę do Angli ..Wino pisze:Taki urok tego programu jak by mieli naprawy pokazywać to by musieli z jednego odcinka serial zrobić.bartek-skom pisze:właśnie oglądałem na tvn turbo powtórke audi fajne ale naprawde malo pokazane z napraw
Tych zderzaków wyszło więcej niż garbusów więc można je wyrzucić... Kratki z przedniego zderzaka to samo, po co odsprzedać. Chyba że się mylę co do kratek. Ale Do niebieskiego zderzaka chyba poszły nowe. Zakładanie głowicy -> dla mnie troszkę dziwne, zwłaszcza gdy ona "lekko" mu upadła na blok. Wyciąganie chłodnicy Nie skomentuję.
Mimo wszystkich Wad i tak się przyjemnie oglądało
Mimo wszystkich Wad i tak się przyjemnie oglądało
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Bo nie każdy plastik się spawa.. i akurat np. zderzaka przedniego CFL niczym nie pospawasz.Dregan pisze:nawet się nie opłaca dziury po gazie zaspawac
A co do roboty, to dobrze że nie pokazują za wiele, raz że tam prawie nie było co pokazywać bo robili same proste rzeczy, dwa, że nie mogą za dużo pokazać, i moim zdaniem dobrze.