Przywitaj się z nami
-
Sober-Sz-n
- Forum Audi 80

-
jacar_master
- Forum Audi 80

Dobry dzień 
Nazywam się Jacek, jestem z Białegostoku.
Parę dni temu wszedłem w posiadanie Audi Cabriolet
'99 silnik niestety tylko 1.8 i do tego nieszczęsna manualna skrzynia, ale jakoś jeździ
Miałem już parę sztuk aut z grupy VAG, w tym 3szt Audi i w przypadku cabrio wybór również padł na OOOO. Marzyłem o 80 jak byłem nastolatkiem - teraz udało mi się to zrealizować! To by było na tyle z przywitania.
Pozdrawiam!
Nazywam się Jacek, jestem z Białegostoku.
Parę dni temu wszedłem w posiadanie Audi Cabriolet
Pozdrawiam!
Witam !
Witam wszystkich forumowiczów
Mam na imię Dawid mieszkam w miejscowości Wrząca koło Słupska , od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonego Audi 80 B3 1.8 + LPG z 1991 r . O forum dowiedziałem się od kolegi ;P Pozdrawiam 
Witam
Na imię mam Łukasz.
Swoją historię z Audi 80 zacząłem w 2009 kiedy kupiłem swoje pierwsza Audi 80 B2. Przejeździłem nią ponad 2 lata lecz z uwagi na zły stan techniczny musiałem ja wyzłomować
Od wczoraj stałem się posiadaczem nowej, czerwonej 80 B2. Spotkać mnie będzie można na ulicach Trójmiasta
Pozdrawiam
Na imię mam Łukasz.
Swoją historię z Audi 80 zacząłem w 2009 kiedy kupiłem swoje pierwsza Audi 80 B2. Przejeździłem nią ponad 2 lata lecz z uwagi na zły stan techniczny musiałem ja wyzłomować
Od wczoraj stałem się posiadaczem nowej, czerwonej 80 B2. Spotkać mnie będzie można na ulicach Trójmiasta
Pozdrawiam