Takie se B2 do latania na wsi i lansu pod remizą
Krycha pisze:Przy takiej zabawie nie patrzy się na koszty tylko zbiera się każdy grosz i spełnia kolejne marzenia/cele
I właśnie przez takich czubów powstają auta o których później się mówi że "Gniotą suty" , fajnie że przy tym projekcie nie gnasz do przodu i nie robisz półśrodków ale wkoncu to nie Twoj pierwszy tak gruby projekt

- Krycha
- Forum Audi 80 
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Małe podbicie tematu :
A więc z czegoś takiego
![Obrazek]()
Powstało coś takiego
![Obrazek]() 
 ![Obrazek]()
Poduszki Dunlop 2 komorowe, przednia kolumna skrócona pod krótszy wkład FK, tył Bilstein B6, niebieskie poduszki mcpersonów, kolumny nagwintowane. Całość została wypiaskowana i pomalowana proszkowo. Czyli najważniejszy element układanki mam za sobą, reszta już prawie jest... Ale prawie jak zwykle robi dużą różnice 

Noorec gwintował i skracał przednią kolumnę, Czesław dorabiał okucia także serdeczne podziękowania dla tych Panów. Aaa i dla Pana Pawła ( Des ) za górne poduszki mcpersona.

A więc z czegoś takiego

Powstało coś takiego

Poduszki Dunlop 2 komorowe, przednia kolumna skrócona pod krótszy wkład FK, tył Bilstein B6, niebieskie poduszki mcpersonów, kolumny nagwintowane. Całość została wypiaskowana i pomalowana proszkowo. Czyli najważniejszy element układanki mam za sobą, reszta już prawie jest... Ale prawie jak zwykle robi dużą różnice

Noorec gwintował i skracał przednią kolumnę, Czesław dorabiał okucia także serdeczne podziękowania dla tych Panów. Aaa i dla Pana Pawła ( Des ) za górne poduszki mcpersona.
- Krycha
- Forum Audi 80 
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Ja miałem Lucas 43 aluminium wraz z jarzmami z Audi S8 i taki zestaw siada do B2/B3 Quattro na tarcze 280mm, zaś na jarzmie od choćby z Audi S4/S6 C4 siada na tarcze 269mm. Nie przymierzałem nigdy jarzma z RS4 także nie jestem w stanie nic powiedzieć na ten temat.

+1Kolczat pisze:wciaz nikt mnie nie przekona ze jest to zle rozwiazanie

no to troche przegapiłem od ostatniej wizyty ale podoba mi sie na maxa to co widzę... małe pytanie natury technicznej bo zakupiłem hebelki z rs4 b5 i mam zaciski Lucasa 43 z jarzmami a z tego co wyczytałem tam były 312x22. Czy te jarzma z a8 nie przyjmą tarczy 312 ze tylko 280 chciałeś wsadzić ?
 no to troche przegapiłem od ostatniej wizyty ale podoba mi sie na maxa to co widzę... małe pytanie natury technicznej bo zakupiłem hebelki z rs4 b5 i mam zaciski Lucasa 43 z jarzmami a z tego co wyczytałem tam były 312x22. Czy te jarzma z a8 nie przyjmą tarczy 312 ze tylko 280 chciałeś wsadzić ?