Takie se B2 do latania na wsi i lansu pod remizą
Krycha pisze:Przy takiej zabawie nie patrzy się na koszty tylko zbiera się każdy grosz i spełnia kolejne marzenia/cele
I właśnie przez takich czubów powstają auta o których później się mówi że "Gniotą suty" , fajnie że przy tym projekcie nie gnasz do przodu i nie robisz półśrodków ale wkoncu to nie Twoj pierwszy tak gruby projekt
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Małe podbicie tematu :
A więc z czegoś takiego
Powstało coś takiego
Poduszki Dunlop 2 komorowe, przednia kolumna skrócona pod krótszy wkład FK, tył Bilstein B6, niebieskie poduszki mcpersonów, kolumny nagwintowane. Całość została wypiaskowana i pomalowana proszkowo. Czyli najważniejszy element układanki mam za sobą, reszta już prawie jest... Ale prawie jak zwykle robi dużą różnice
Noorec gwintował i skracał przednią kolumnę, Czesław dorabiał okucia także serdeczne podziękowania dla tych Panów. Aaa i dla Pana Pawła ( Des ) za górne poduszki mcpersona.
A więc z czegoś takiego
Powstało coś takiego
Poduszki Dunlop 2 komorowe, przednia kolumna skrócona pod krótszy wkład FK, tył Bilstein B6, niebieskie poduszki mcpersonów, kolumny nagwintowane. Całość została wypiaskowana i pomalowana proszkowo. Czyli najważniejszy element układanki mam za sobą, reszta już prawie jest... Ale prawie jak zwykle robi dużą różnice
Noorec gwintował i skracał przednią kolumnę, Czesław dorabiał okucia także serdeczne podziękowania dla tych Panów. Aaa i dla Pana Pawła ( Des ) za górne poduszki mcpersona.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Ja miałem Lucas 43 aluminium wraz z jarzmami z Audi S8 i taki zestaw siada do B2/B3 Quattro na tarcze 280mm, zaś na jarzmie od choćby z Audi S4/S6 C4 siada na tarcze 269mm. Nie przymierzałem nigdy jarzma z RS4 także nie jestem w stanie nic powiedzieć na ten temat.
+1Kolczat pisze:wciaz nikt mnie nie przekona ze jest to zle rozwiazanie