p.s.
czy ktos moze odklejal kiedys ta czarna okladzine z progow?Jak to sie robi,moze jakies podpowiedzi?

no trudno-mam przy jednej nalot rdzy,wiec musze ja usunac.Jezeli uszkodze,to trudno,kupie nowa.Wazne,ze nie sa metalowe tylko z tworzywaaudki pisze:Nie odkleisz tegodaj sobie spokój, bardzo łatwo ja uszkodzić a nowa kosztuje 250 zl także się zastanów dobrze
dobrze wiedziec-wiec heat gun tez odpada raczejVinCe pisze:ja odklejałem i nie jest chyba mozliwe zeby odkleić nie niszcząc tego. jest to na taśmie dwustronnej oczywiście ale mega mocnej. trzeba to po prostu zrobić siłowo. podgrzewałem to troche lepiej sie odklejało ale jednoczesnie troche sie deformowało, wiec raczej trzeba to zerwać i kupić nowe
Domyślam się czemu to napisałeś hahahahap.s.
gdyby to byl japonski albo francuski shit to juz bym to wytargal,nawet glebogryzarka a wykonczyl pedzlem-ale tu Panowie i Panie,o Audi sie rozchodzi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Slepak,a na ch...y mnie klima,jak nie mam dachu <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> .A3 Aga jezdzi :mrgreen: .A cup holder musi byc-chyba uzyje jako dawcy tunelu z sedana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:ślepak pisze:no no cup holder fajna sprawa:P Ty pewnie jakoś przeżyjesz bo A3 masz z klimą a ja dziś 33 stopnie i duchota i klimy brak:D Obiecałem sobie że następne auto musi być z klimą :mrgreen: